[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike

用SF可以用手提號碼check下

係咪係synnara訂? 太遲訂要7號先岀貨(好似係)

係呀
屌 本身我個fd好早訂
佢29號先同我講 原來佢訂fail左

25號打後既單應該要7號先岀到 等多幾日啦 我都係遲左訂

點解你地知會係7號先出到?
我轉左全球配送準備中好幾日係咪可以打去SF俾我個電話號碼佢地查?
我個物溉跟蹤只係話我聽話冇網上查詢功能但又冇number俾我check

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

我轉左全球配送後兩日就收到貨

關唔關差額事?因為我見到佢預付同實際有差額
問題係sf電話都check唔到,唯有聽日在線問下gmark。。。唉。。。

你訂邊間有差額?幾多?

synnara

點解你地知會係7號先出到?
我轉左全球配送準備中好幾日係咪可以打去SF俾我個電話號碼佢地查?
我個物溉跟蹤只係話我聽話冇網上查詢功能但又冇number俾我check

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

問題係sf電話都check唔到,唯有聽日在線問下gmark。。。唉。。。

豬媽個貨號個欄有sf個貨號未 我都顯示唔夠運費,但無收差額照送左黎

成個版面得訂單編號同交易編號,你講既貨號係咩位?

原來係物流跟蹤入面睇 ,未有就睇唔到

物流跟蹤只係得以下msg
非常抱歉!

该快递公司,不支持网上追踪服务。
发货日起,3- 4日内可收到商品。
新飯留名
想比彩瑛用刀吉死lm

賢賢

在線查詢話查唔到

豬媽個貨號個欄有sf個貨號未 我都顯示唔夠運費,但無收差額照送左黎

非常抱歉!

打電話去用電話號碼查下 在線查詢唔掂

在線查詢話查唔到

非常抱歉!

聽日再試,thanks
帶企鵝和伊貝留名~~~~

留名

傻mo留名
係咪我miss左簽售後記?定未出
係咪我miss左簽售後記?定未出

我都等緊

推下家姐先

在線查詢話查唔到

非常抱歉!

聽日再試,thanks

星期日8pm前都有人聽
F a s t f o r w a rd
最近聽ffw 聽到入哂迷

其實成隻碟都好好聽
如果要排全碟質素
Twicetagram = Signal > The story begins > Twicecoaster 2 > Twicecoaster 1 > Page Two

在線查詢話查唔到

非常抱歉!

聽日再試,thanks

星期日8pm前都有人聽

THANKS, 真係要打去問先有料到
星期5寄出,今日下午先到香港
有冇人WOW 中字?
搵極都搵唔到

其實成隻碟都好好聽
如果要排全碟質素
Twicetagram = Signal > The story begins > Twicecoaster 2 > Twicecoaster 1 > Page Two

yup, 成隻碟都好正

畀我排就同你差唔多
Twicetagram > The story begins > Twicecoaster 2 >= Signal >= Twicecoaster 1 > Page Two

原因係signal 首主打歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞