[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike
賢呀
搞到好想all in買賢賢張自拍卷
https://twitter.com/pabo_oppa/status/927154979122511872

提子 有冇咁易中

pabooppa大神爆左幾多隻
我驚聽到都會嚇親

後面啲卡好壯觀
momo張sticker第一眼睇勁似somi
六隻都無彩瑛cd
多賢好暖呀

你睇下後面啲卡先啦
都唔易中架

人地真大神場場簽售都會去咁制

睇佢咁多卡都知難中啦,除非你真係被上天選中既人有超強運氣囉

唔記得左喺邊到見到有人買一隻都中

咁咪超強運氣囉,臭手通常買好多

睇twitter有人同一訂單買6隻入面所有貼紙小卡全部一樣 好慘

呢到都有人6連腎啦
睇到賢嗰part真心提子死 好好呀
又可以睇完當去左

搵次自己去咪得

睇佢咁多卡都知難中啦,除非你真係被上天選中既人有超強運氣囉

唔記得左喺邊到見到有人買一隻都中

咁咪超強運氣囉,臭手通常買好多

睇twitter有人同一訂單買6隻入面所有貼紙小卡全部一樣 好慘

呢到都有人6連腎啦

今次LIKEY開6隻 3隻賢碟

睇黎賢賢好愛你
嗚呀.... 好葡萄
賢賢真心好暖....
我都好想俾Sana 望住呀
曼城Goallllllllllllll
er wrong po

燈神~~~~~

好有feel
曼城Goallllllllllllll

團火有無人有最新果集FULL?我睇得下半集
團火有無人有最新果集FULL?我睇得下半集

http://www.bilibili.com/video/av15966558/
如果真係有得去簽售一定緊張到咩都講唔到
今日買左2隻碟,2張SANAMOMO,一南一豆🐧🐧🐧🐧🐧

應該會俾佢地望住就一片空白

應該會俾佢地望住就一片空白

唔識日韓文, 收得皮...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞