[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike
留名,Momo11月9號生日粗卡
黐線 依家已經去左錄人歌
真係唔會有徥瞓
我29號先訂 到底幾時先拎到....

Gmarket?

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

其實好大機會到左香港
只不過佢個app未update

用SF可以用手提號碼check下

係咪係synnara訂? 太遲訂要7號先岀貨(好似係)

係呀
屌 本身我個fd好早訂
佢29號先同我講 原來佢訂fail左

25號打後既單應該要7號先岀到 等多幾日啦 我都係遲左訂

即將配送要等幾耐 係咪變全球配送準備中過幾日就會收到
真係唔會有徥瞓

又係錄到朝早先訓覺
真係唔會有徥瞓

又係錄到朝早先訓覺

我桃一陣又企唔穩
lm
真係唔會有徥瞓

又係錄到朝早先訓覺

我桃一陣又企唔穩

傻架 唔好攰死momo豬
真係唔會有徥瞓

又係錄到朝早先訓覺

我桃一陣又企唔穩

傻架 唔好攰死momo豬

藝人生活真咁易咩
想問娜志南嘅photobook紫色cover同黃色cover內容有冇唔同

今次啲書仔相有6款
買6隻碟都無得睇曬
https://youtu.be/4Y6qhzA6sms
睇完好sad

算唔算ff
話時話 mama in hk twice會唔會黎

好似唔會,去日本ONLY

冇大賞
同埋其實點解唔係knock knock入圍

Mnet想提早話俾大家知soty唔會俾twice

大賞唔可以分開頒 無野睇其他場點賣飛
https://youtu.be/aHN1dK2UxE4

點解dance video會掛名牌既

方便比啲人學
留名

估人
[Inkigayo pre-recording fanacc]
Oh no someone said Tzuyu got confetti in her eyes during the 2nd rehearsal & looked like she was in pain

[Inkigayo pre-recording fanacc]
Oh no someone said Tzuyu got confetti in her eyes during the 2nd rehearsal & looked like she was in pain

希望冇咩事

估人

多賢

估人

多賢

一睇就知係多賢

估人

多賢

一睇就知係多賢

彩瑛細個都好得意

估人

多賢

一睇就知係多賢

彩瑛細個都好得意

估人

多賢

一睇就知係多賢

彩瑛細個都好得意

啊!!好想瘋狂摸佢個頭
帶佢去波波池玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞