[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike

有冇巴打有興趣
tg@asdzxc98765
幫fd問 好葡萄

你個fd益外人都唔益你

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

如果早啲公佈幾時可以用就請到假

同意, 依家問樓主收左先, 同時唔得用唔到又係仆直

有冇巴打有興趣
幫fd問 好葡萄

你個fd益外人都唔益你

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

同意, 依家問樓主收左先, 時唔得用唔到又係仆直
話說係日本上過個電台節目有冇中字睇
7號啦......快啲推爆個post

momo話依兩日已經摘低曬無上水推post嘅once名

有冇巴打有興趣
幫fd問 好葡萄

你個fd益外人都唔益你

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

收來做紀念

你個fd益外人都唔益你

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢
過左成朝都冇人post唯有補返下:
http://entertain.naver.com/read?oid=420&aid=0000015343
點入去有超大圖

哩D自拍幾時去

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢

嗱 喺韓國豆嗰張賣左150萬won

哩D自拍幾時去

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢

真係賣腎

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢

咁9張要幾多錢

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢

真係賣腎

收完可以直接餓死
G媽又要我比多舊錢咁煩嫁

你邊間?
我運費over左佢都冇要我補返

你邊間?

synnara用ems 佢要我再比120蚊

你邊間?

我都係, 不過我用SF, 貴左5千won佢冇要我補返

有冇巴打有興趣
幫fd問 好葡萄

收來做紀念

要收應該一次過收曬9張

想收但唔知要幾錢

真係賣腎

收完可以直接餓死

上世做左咩好事先抽到?

你邊間?

*支付完追加全球配送费才可以发货。
迫我加錢 屌佢老味

有冇巴打有興趣
幫fd問 好葡萄

你個fd益外人都唔益你

我都唔得閒去

哩D自拍幾時去

twice 好多野勁遲先會通知

如果有巴打可以同我換Mina就好啦

你邊間?

*支付完追加全球配送费才可以发货。
迫我加錢 屌佢老味

sf終於到香港

又中

巴打 好想收 唔知你會唔會放

巴打 好想收 唔知你會唔會放

到時如果真係換唔到會放
見唔到Mina真係唔多想飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞