[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike
我中咗張可以同定延自拍,又係無時間去

有冇咁易中
咁有冇意放?

巴打 好想收 唔知你會唔會放

到時如果真係換唔到會放
見唔到Mina真係唔多想飛

sana都唔要

咪就係

唔係本命我都唔想飛 但我無抽中

本命係?

識貨

等小妹代你去影

都未知幾時自拍 做咩咁快就話唔去 咁難得中左

都未知幾時自拍 做咩咁快就話唔去 咁難得中左

提子

機會黎啦
好好把握
咦呢度好多人中自拍
我中咗張志效有冇人可以約埋到時一齊去

有冇咁易中

帶Sana寶寶一齊黎推post
佢哋去左日本又變失蹤少女 唔知搞咩

聽日有show champion
應該今晚返?
佢哋去左日本又變失蹤少女 唔知搞咩

聽日有show champion
應該今晚返?

攰死佢地..
7號啦......快啲推爆個post

momo話依兩日已經摘低曬無上水推post嘅once名

溫屎!墊炸攞門hea!

唔識韓文, 有無大大翻釋..

ONCEsssssss ! 真係好衰架 !
(應該係

Neomuhae都唔識?
罰你返去睇100次TT MV
帶南瑜黎推post,留名

中自拍卷嘅話就算唔中本命都想去

這些機會

我都係咁話 但唔中
7號啦......快啲推爆個post

momo話依兩日已經摘低曬無上水推post嘅once名

溫屎!墊炸攞門hea!

唔識韓文, 有無大大翻釋..

ONCEsssssss ! 真係好衰架 !
(應該係

ONCEsssss!真係太過分了~~~~

這些機會

其實如果中左唔係本命,拎住張劵去到同人交換咪得 不過首先要係中左張劵

影完=變本命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞