[ONCE] TWICE 討論區(59) Me Likey Likey Likey, Me Likey Likey Likey

1001 回覆
37 Like 10 Dislike

@miraclenight324

我愛桃1314

用SF可以用手提號碼check下

係咪係synnara訂? 太遲訂要7號先岀貨(好似係)

係呀
屌 本身我個fd好早訂
佢29號先同我講 原來佢訂fail左

25號打後既單應該要7號先岀到 等多幾日啦 我都係遲左訂

點解你地知會係7號先出到?
我轉左全球配送準備中好幾日係咪可以打去SF俾我個電話號碼佢地查?
我個物溉跟蹤只係話我聽話冇網上查詢功能但又冇number俾我check

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

我轉左全球配送後兩日就收到貨

關唔關差額事?因為我見到佢預付同實際有差額
問題係sf電話都check唔到,唯有聽日在線問下gmark。。。唉。。。
21號訂未收到
Gmarket地址電話岩
https://youtu.be/jgBeHfdOPtI
Likey inkigayo

我南露膊
佢同豆都好靚

冇得輸

佢地今日既髮型個個都好靚

志效好靚

我南露膊
佢同豆都好靚

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先
話時話 說好的後記呢...

係呀
屌 本身我個fd好早訂

我轉左全球配送準備中好幾日係咪可以打去SF俾我個電話號碼佢地查?
我個物溉跟蹤只係話我聽話冇網上查詢功能但又冇number俾我check

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

問題係sf電話都check唔到,唯有聽日在線問下gmark。。。唉。。。

豬媽個貨號個欄有sf個貨號未 我都顯示唔夠運費,但無收差額照送左黎

我南露膊
佢同豆都好靚

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

用SF可以用手提號碼check下

係咪係synnara訂? 太遲訂要7號先岀貨(好似係)

係呀
屌 本身我個fd好早訂

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

你訂邊間有差額?幾多?

係呀
屌 本身我個fd好早訂

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

豬媽個貨號個欄有sf個貨號未 我都顯示唔夠運費,但無收差額照送左黎

成個版面得訂單編號同交易編號,你講既貨號係咩位?

我南露膊
佢同豆都好靚

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

我南露膊
佢同豆都好靚

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

拎做咩

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

24號訂仲未有

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

拎黎做咩

BTW子瑜好似好攰咁
之前拍手會後live訓到咩咁
簽售又唔多精神咁

冇得輸

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

拎做咩

用黎止鼻血, 肯定鼻血狂流

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

拎黎做咩

BTW子瑜好似好攰咁
簽售又唔多精神咁

想比彩瑛用刀吉死lm

打去查下無壞

在線查詢話查唔到

原來係物流跟蹤入面睇 ,未有就睇唔到

快d推爆佢

志效好靚

Shit, 出左街
返到屋企睇返先

忙內反而著透視

Tzuyu 著透視?
睇黎要拎定幾張紙巾先

拎黎做咩

BTW子瑜好似好攰咁
簽售又唔多精神咁

之前啲v佢全部係度瞓緊覺 cb應該唔夠瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞