對付五毛。唔係左block就冇事

496 回覆
390 Like 13 Dislike
由你班五毛口中講condom呢個字特別柒
紀律部隊退休之後都有長俸咬下
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦

連黑警都考唔入咪只有做五毛呃撚含囉
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦

好想知樓主返咩工可以日日咁得閒cap 5毛post同狙擊5毛
樓主,我代表所有崇日連登仔支持你

我已經BLOCK了你LIST那些支那五毛了
有人支持歸英wor

而家又同英國佬劃清界線?

有人支持咁點?
有人等於全部人?
屌你隻五毛冇point唔好格硬推post啦
唔係啲人以為你啲五毛同事都呃呀
樓主,我代表所有崇日連登仔支持你

我已經BLOCK了你LIST那些支那五毛了

唔好block啦
聯手屌柒佢地
有人支持歸英wor

有人支持咁點?
有人等於全部人?
屌你隻五毛冇point唔好格硬推post啦
唔係啲五毛同事以為你連五毛都呃呀
有人支持歸英wor

我屌你老母咩
你班撚樣夠支持支那啦
關我撚事? 關其他泛民又咩事? 關其他港獨派又咩事?

你哋啲logic真係亂鳩咁嚟、炒埋一碟
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦

好想知樓主返咩工可以日日咁得閒cap 5毛post同狙擊5毛

我都好想知十卜Ching返咩工可以咁得閒日日cap屈毛post同狙擊港獨派
聽你啲手足講過好似係做看更?
有人支持歸英wor

我屌你老母咩
你班撚樣夠支持支那啦

五毛思路同中國香港政府一脈相承
連黃之鋒自決派都被支持港獨
關巴,民國復興已經上番水了

係呀
我前兩日已經開左post警告左各位
等佢再活躍啲我先推返我個post上黎
thx
有人支持歸英wor

我屌你老母咩
你班撚樣夠支持支那啦

又黎玩劃清界線啦

唔夠理據同人拗
就開始玩賴皮屈鳩人撐過歸英啦
五毛一貫作風
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦

我都好想知十卜Ching返咩工可以咁得閒日日cap屈毛post同狙擊港獨派

做保安
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦

做保安

btw我冇cao過圖
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線

中國冇合法性
有人支持歸英wor

我屌你老母咩
你班撚樣夠支持支那啦

又黎玩劃清界線啦

又嚟玩以偏概全
幫推
樓主又收美國佬好多的5毛
就黎可以買到飛機大炮了
樓主又收美國佬好多的5毛
就黎可以買到飛機大炮了

做乜鳩
我幾時有撐過美國?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞