對付五毛。唔係左block就冇事

496 回覆
390 Like 13 Dislike

yup

yup

hey
睇到另起壇呢個笑左
你有本事咪起
睇到另起壇呢個笑左
你有本事咪起

集夠氣先會
睇到另起壇呢個笑左
你有本事咪起

集夠氣先會

同埋有導火線
(請廣傳)
五毛/假膠一律統稱支那人

假膠唔係五毛,但就做緊五毛一樣嘅事,以前大事大非面前絕對唔會玩嘢,但宜家佢地咩時候都仲扮鬼扮馬,搞到分唔清邊個打邊個,佢地已經走火入魔,所以喺以後逢見假膠請一律認作五毛處理

由於支那人再次泛濫,現列出部分人渣名錄,比大家留意返相關人渣,如有遺漏希望大家增補,對抗支那人一齊努力

最新名錄(定期更新):
毛澤東 #90863
三色貓 #46644
民國復興 #92178(夢醒時分)
newlife🤓🤓 #13816
游B(破產) #51904
JR #86841
潮吹口爆糖 #3066
精神錯亂最佳代表#62391
兔仔有愛情嗎 #58099(高葵株式會社)
大鵬金翅神將 #64806
韓國歐巴 #103440
優美開始 #53223
RedBaron #85163
-李尋歡- #67878 (小李探花李尋歡)
高登色狼 #14482
香港鍵國 #50533(精英連登仔)
熱血藍絲 #48442
角大不角細 #72990
一齊攬炒 #33874
西門慶 #102056
連泥往 #41116
十五天 #57952
揾嚟搞 #122718
立法會已完 #28503
P.Dybala #57797
bbchu #10894
霸道駒 #94824
龍骨 #102096
一鋪過
LIKLN+ #50616(新痕結衣)
遊戲王愛好者
7plus256 #97814
jukerbb
書面語達人 #77788
Master2017 #76117
臺灣獨立 #20241
183cm #35420
高級青頭仔
天才小釣手 #3454
河本鬼茂 #63909
D_Wade #57705
潮文急口令 #38820
fin-de-siecle #43308
光之練金術師 #41351
哥是個傳說 #98232(小童群益會會員)
大家都是中國人 #113921
連登首席榮譽5毛 #48442
本來無一物2 #124087
擅長hehe的朋友 #54270
D10S #10199
Persona5 #121771
農奴 #53172
生物角落 #55990
返六日唔撚易 #55
A_Milik #30768
十卜Ching #37733
波台清泉一世 #965
路斯基bb #37604
2和b #5549
中國大飢荒 #128921
奸奸奸漢奸 #110286
廢青隨風飄 #138106
莫雷拉(拉馬)#102132
種花生的農夫 #52856
圖走網世界 #65128
章魚大丸子 #131526
拜仁慕尼黑 #54183 (Clannad)
霸王別雞 #81005
Pogba #1289
N_Bendtner #38189
慈恩大師 #122536
柳豔(焰兒) #32583
低級公務員 #124899
蘭貴坊USB #120847
兄弟會 #68081
羅蘭嵐 #4526
解除封鎖
朝九晚十奴隸 #61748
羅拔利雲度夫斯基 #85819
奶波魔 #10692
腥港鎮150新血 #8009
群雄割具 #9284
爱国畜生
靜啦柒頭 #12900
沈振盈 #102198
交你老母稅 #51920
卐_NSDAP_卐 #36035
魂°初弒 #20890
劉度 #15647
沙洛文.卡勞#3806
Olivier_豬腦 #36497
平井桃🇯🇵 #6061
冰輪丸 #116530 (宮脇咲良心少女)
畀少少時間我#40855
大曼徹斯特 #73109 (EkuEku)
屎急大笨象 #33481
玩命魔女一世 #44603 (小磁怪)
stevefan1999 #122576
藝高人蛋大 #127272
人見人愛 #103127
明眼人 #7840
群龍共舞 #51129
最強翼衛摸西先 #2169
Colinky #90370

叧加不正常人類list:
蔣介石(翻生) #2436

部分已加入編號,另外編號後面嘅括號代表別名或者舊名,有啲可能已經改咗名,大家要提防list入面嘅人,希望有更多巴絲補充

如有寃枉,請大家多多指正,本人有錯即改!

為免有支那人混淆名單誤導大家,名單紀錄只以我「1000歳(人瑞)」為準

濕鳩巴使唔使改下啲字眼
咁啲五毛就奈你唔何
好似我而家除左icon都會打兩三粒字推po免煩
濕鳩巴使唔使改下啲字眼
咁啲五毛就奈你唔何

唔會因為怕佢block而無理遷就自我審查
濕鳩巴使唔使改下啲字眼
咁啲五毛就奈你唔何

admin早抖
一推
一推

thx
濕鳩巴使唔使改下啲字眼
咁啲五毛就奈你唔何

準備多個後備ac好啲
admin早抖

admin再唔理呢度遲早變另一個高登
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線

冇話中國冇問題,但英國無企硬都係問題另一根源

唔好將視線轉移去英國身上
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線

中國冇合法性

展拓香港界址專條寫明99年後要還番新界比中國,冇合法性

無經公投咪無囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞