對付五毛。唔係左block就冇事

496 回覆
390 Like 13 Dislike
我叫亂屈人做五毛嘅人做屈毛,你理得我

冇理你
笑鳩你之嘛
我叫亂屈人做五毛嘅人做屈毛,你理得我

冇理你
笑鳩你之嘛

似乎好多人笑鳩緊你,成日撚你

黎黎去去都係呢班五毛囉
Oct 23近期活躍五毛
0三色貓
1JR
2群龍共舞
3法國佬巫斯義=香港鍵國
4真律師何君堯
5Romanov
6曼徹斯特聯=拜仁慕尼黑
7優美開始
8dewi
9newlife
10RedBaron
11Warden
12十卜ching
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨
必須正評
你點肯定做呢d野就係五毛先?唔比持相反意見?

就係唔俾
必須正評

thx
樓主好波
一個打十個
你點肯定做呢d野就係五毛先?唔比持相反意見?

就係唔俾

撐中國係五毛言論。你認唔認同?
yes or no?
樓主好波
一個打十個

thx
最好多啲人加入聯手
其實屈毛更仆街

你班撚樣有時盲反好難令人信你

cap哂圖都叫屈
屈sir你上多啲時事台啦

係屈人個界線係由你班弱智定

你話係就係?

你班撚樣同文革一鳩樣

話佢地收錢撐中國就係文革?
文革係知識分子俾中國批鬥
要俾自己仔女殺要跪玻璃死人無數
而家班五毛嘆住冷氣收中聯辦錢
點比呀?

屈生你讀下歷史ok先再comment?

關愛座親自示範五毛伎倆:轉移視線
文革呢個類比個重點係在於有班人(紅衛兵/屈毛)屈得就屈
關愛座就spin咗去咩跪玻璃嗰度

樓主弱智

做屈毛你都有返少少智力好唔好?

庇護工場出來?

利申

極憎真五毛

咁咩係真五毛呀屈機男?
定義係咩?
例子有咩?

一定唔撚係比你屈果d先啦弱智撚樣

講就講啦屌你老母
婆婆媽媽

屈機男咪撚潛水呀屌你老母

召喚屈機男
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋
由你班五毛口中講condom呢個字特別柒
紀律部隊退休之後都有長俸咬下
你哋呢?
你點肯定做呢d野就係講獨、鍵國先?唔比持相反意見?

就係唔俾

班五毛狗霸道到呢
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

紀律部隊都叫有藍絲尊敬有福利薪高糧準
有socialeconomic status
五毛?屎蟲黎
唯一存在價值係搞分化
由你班五毛口中講condom呢個字特別柒
紀律部隊退休之後都有長俸咬下
你哋呢?

新嗰批政府佬都無啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞