對付五毛。唔係左block就冇事

496 回覆
390 Like 13 Dislike
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

反港獨就等於五毛? 你班狗真係好霸道

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

要支持中國就返中國, 呢度係香港

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩
係英國佬還番香港比中國,有咩你咪賴英國佬

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
仲有其實係當年鄧小平不惜出兵都要拎返香港
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
所以而家咪冇人講要歸英囉
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投
更加唔好話出兵打鳩你個米飯班主啦

講condom,你班五毛擔心下自己好過啦
24小時輪更,同啲紀律部隊一樣
肯定捱到五六十歲就因為已經五勞七傷,釘埋蓋

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線

冇話中國冇問題,但英國無企硬都係問題另一根源

唔好將視線轉移去英國身上

講事實叫轉移視線? 你為左將所有責任推哂落中國度而忽視歷史事實?

因為你的確由講緊中國問題轉移到英國身上
我邊忽將所有責任推晒落中國身上?唔夠人講就老屈
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

有人真心支持中國,有人唔盲反中國,有咩問題? 你繼續活係自己個世界

香港現實上係中國一部份,同埋你都無權阻止人地支持中國/唔盲反中國

你班本土/港獨狗慢慢吠

現實係, 因為中國無經公投強佔香港. 你認同呢種強權的話, 話你親中賣港無講錯你啦

強你老母佔咩

乜野叫畀返?19世紀末英國係從清國搶。要畀都係畀返愛新覺羅後代
過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

清朝亡左,傾香港前途問題個時,係中共統治緊中國大陸。你要怨未怨點解英國1950年已經承認中共,傾香港問題唔同國民黨傾,要同中共傾囉

英國人咁叻,當年唔堅持係香港攪公投? 等香港人自決自己前途? 未搵英軍同解放軍死過囉

根本英國當你香港係condom,用完即棄,廢事得罪中國,無生意做。

又嚟偷換概念
香港獨唔獨立嚴格嚟講唔關英國人事,佢哋的確冇義務幫我哋搞公投

而且英國有無問題都好, 中國無畀香港公投而佔領, 中國一定有問題, 條JR 根本又喺度轉移視線

中國冇合法性

展拓香港界址專條寫明99年後要還番新界比中國,冇合法性

無經公投咪無囉

咁英國當年強迫中國割讓香港都冇合法性,都冇經香港人公投接受英國管治

so? 英國有問題等如中國咁做無問題?仲有英國當年佔香港時,呢個世界有公投概念未?但中國佔領香港時肯定已經有
臭蟲論呀 愛國者JR
臭蟲論呀 愛國者JR

親中賣港賊係咁㗎啦
做假膠引真心
屌你班友洗板推返啲五毛post 上黎,就叫對抗左五毛
係聰明就出多啲有趣post 洗走啲五毛post 啦
你推上黎只會更多人睇到,更多人討厭你地洗板
用腦抗共啦唔該

幾時有
沉左底既我唔會推
愛國者 jr 誓死保護祖國名聲

明白明白
波台垃圾假膠肉酸到
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

又嚟偷換概念

中國冇合法性

無經公投咪無囉

咁英國當年強迫中國割讓香港都冇合法性,都冇經香港人公投接受英國管治

so? 英國有問題等如中國咁做無問題?仲有英國當年佔香港時,呢個世界有公投概念未?但中國佔領香港時肯定已經有

冇話中國咁就冇問題,我只係指出你屌中國唔比香港人公投而收番香港,咁你應該屌埋當年英國冇經公投而強行管治香港。

同埋公投唔需要有概念先去做。你咁講,當年香港前途談判個時都未有港獨呢個垃圾概念,香港回歸中國係合情合理。

呢個世界點會唔需要有概念先去做? 一個世界上完全無人有呢個概念點做? 死撐有個譜

仲有60年代馬文輝已經提出過港獨呢個概念, 唔係無人講過, 呢度你又再次老屈.

而且香港無經公投, 中國就佔領, 肯定係中國問題大. 鄧小平自己講過, 英國唔畀就"將香港打個稀巴爛. 英國當年擺明日落帝國啦. 咁focus on 中國係好合理
屌你班友洗板推返啲五毛post 上黎,就叫對抗左五毛
係聰明就出多啲有趣post 洗走啲五毛post 啦
你推上黎只會更多人睇到,更多人討厭你地洗板
用腦抗共啦唔該

幾時有
沉左底既我唔會推

係JR 今日推返上嚟之嘛
臭蟲論呀 愛國者JR

係你班人一味將責任推哂落中國度,仲係到老屈我臭蟲論 以你班人咁嘅質素,難怪做咩都脫離現實,一事無成

邊有屈你, #276你擺明臭蟲論啦, 當人好似你國人民咁無腦分析架?
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

又嚟偷換概念

中國冇合法性

無經公投咪無囉

冇話中國咁就冇問題,我只係指出你屌中國唔比香港人公投而收番香港,咁你應該屌埋當年英國冇經公投而強行管治香港。

同埋公投唔需要有概念先去做。你咁講,當年香港前途談判個時都未有港獨呢個垃圾概念,香港回歸中國係合情合理。

洗撚理佢咩,講埋啲歪理以為自己好撚識獨立思考,要公投先有合法性?
英國當年就租借香港99年, 99後要公投先決定還唔還番比中國? 咁簽展拓香港界址專條做咩, 唔還就冇合法性

尊重當地人意願係合法性嘅來源, 講緊強權同歪理嗰個係你.
波台垃圾假膠肉酸到

請正名五毛
Admin唔做野真係

無為而治都要有底線;而家係呢方面情況好似無政府狀態咁
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

又嚟偷換概念

中國冇合法性

無經公投咪無囉

呢個世界點會唔需要有概念先去做? 一個世界上完全無人有呢個概念點做? 死撐有個譜

仲有60年代馬文輝已經提出過港獨呢個概念, 唔係無人講過, 呢度你又再次老屈.

而且香港無經公投, 中國就佔領, 肯定係中國問題大. 鄧小平自己講過, 英國唔畀就"將香港打個稀巴爛. 英國當年擺明日落帝國啦. 咁focus on 中國係好合理

公投由法國大革命已經開始有,仲早過香港割讓比英國。同埋,無啦啦有其他人走黎,同當地人講話要比佢管治,跟佢d規舉做事,當地人都會反抗啦,所以當年英軍登陸新界有好多反抗,唔通你又話反抗需要有概念先做?

馬文輝其實都係d港獨撚近年提下個名,我先知香港歷史上曾經出現過呢個咁嘅人,證明佢當年同而家班港獨/本土狗一樣,極少數人圍爐取暖,不成氣侯。

本身南京/北京條約同展拓香港界址專條係不平等條約,英國威逼中國割讓/租借之後,要歸還好正常。

ok, 咁英國有問題, 但我上面講咗, 香港無經公投, 中國就佔領, 肯定係中國問題大. 鄧小平自己講過, 英國唔畀就"將香港打個稀巴爛. 英國當年擺明日落帝國啦. 咁focus on 中國係好合理

成唔成氣候一回事, 有人提就唔係無概念. 而且當年係有人贊成英國繼續管. 中國無畀公投就佔領香港, 中國就係有問題, 而且中國係現在式, 問題更加切身
五毛最撚叻就係話人屈毛

冇第二句架喇
cap哂圖都可以話屈

講緊你班屈毛狗?

post多次先
盲撚五毛

撐中國係主要

你班本土/港獨狗慢慢吠

強你老母佔咩

過左去唔講
但中國違反中英聯合聲明
破壞一國兩制
絕對有充分理據推動港獨

又嚟偷換概念

中國冇合法性

無經公投咪無囉

洗撚理佢咩,講埋啲歪理以為自己好撚識獨立思考,要公投先有合法性?
英國當年就租借香港99年, 99後要公投先決定還唔還番比中國? 咁簽展拓香港界址專條做咩, 唔還就冇合法性

尊重當地人意願係合法性嘅來源, 講緊強權同歪理嗰個係你.

當年香港人支持回歸/民主回歸,算唔算尊重當地人意願?

唔算, 都無公投, 當年香港革新會有民調, 超過8成人覺得繼續英國管唔好變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞