對付五毛。唔係左block就冇事

496 回覆
390 Like 13 Dislike
[突發2032]五毛曼徹斯特聯被bam

https://lihkg.com/thread/447627/page/1?ref=android
全力協助 支持巴打
屌,終於有人講
繼續努力

thx
全力協助 支持巴打

thx

屌,終於有人講

yup
啲五毛好鍾意話人無point無邏輯

同五毛講邏輯完全無意思

同五毛講邏輯完全無意思

你明明有point有邏輯,佢哋都係選擇性失明之後屈你㗎啦
成班話唔到事既港毒叫春
成出街冇人識你

同五毛講邏輯完全無意思

妄想被迫害症發作

你呢度已經示範咗咩叫扣帽子

同五毛講邏輯完全無意思

同埋鍾意講:
又屈毛
成班話唔到事既港毒叫春
成出街冇人識你

所以咪要爭取話事囉柒頭
好過你話唔到事仲要自得其樂咁on9

同五毛講邏輯完全無意思

妄想被迫害症發作

而家又唔認呀
前面幾頁紙都係你喎

同五毛講邏輯完全無意思

妄想被迫害症發作

親中=賣港先係扣帽子極致

親中係出賣緊香港利益
相輔相成

同五毛講邏輯完全無意思

妄想被迫害症發作

你呢度再次對他人理據選擇性失明, 跟住仲要將視線轉移去人哋身上.
我有齊理據, 點會係扣帽子? 相反你不斷唔畀理據就屈人.

訴諸斷言(appeal to assertion)或(重複)斷言證明(proof by (repeated) assertion),是不斷聲稱自己的觀點無誤而不提供任何理據的做為。

儘管從未提供任何理據,但實際上,透過不斷地重複斷言、洗腦,往往便能讓許多人相信自己觀點,因而常常成為政治手段。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%A8%B4%E8%AB%B8%E6%96%B7%E8%A8%80

同五毛講邏輯完全無意思

妄想被迫害症發作

你呢度再次對他人理據選擇性失明, 跟住仲要將視線轉移去人哋身上.
我有齊理據, 點會係扣帽子? 相反你不斷唔畀理據就屈人.

訴諸斷言(appeal to assertion)或(重複)斷言證明(proof by (repeated) assertion),是不斷聲稱自己的觀點無誤而不提供任何理據的做為。

儘管從未提供任何理據,但實際上,透過不斷地重複斷言、洗腦,往往便能讓許多人相信自己觀點,因而常常成為政治手段。

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%A8%B4%E8%AB%B8%E6%96%B7%E8%A8%80

你個d理據已經駁左你,唔好再係到柒啦

重複示範 ?
成班話唔到事既港毒叫春
成出街冇人識你

所以咪要爭取話事囉柒頭
好過你話唔到事仲要自得其樂咁on9

我個個月收廢青租又會話你知
講數條件都冇,又業主幫佢地手班低下層咪又係訓街
不學無術想話事,你地連自己既生活都控制唔到講咩自主
努力服待有能者啦,冇佢地維持社會運作,港毒分子網都冇得上
Or你喜歡,你咪自己搭個發射台自己的網自己上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞