點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
去邊到組機好

組乜撚野機,砌機就砌機

呢樣野想講好撚耐
成日有人將custom loop講成自組水冷
組你老母咩,講廣東話啦
係砌機,自砌水冷

組裝
去邊到組機好

組乜撚野機,砌機就砌機

呢樣野想講好撚耐
成日有人將custom loop講成自組水冷
組你老母咩,講廣東話啦
係砌機,自砌水冷

咪係,蝗語唔撚用,組機咁撚難聽,砌機就砌機啦屌你
都係果句喇悠二
過時過節唔好搞鳩喇
都係果句喇悠二
過時過節唔好搞鳩喇

跟住悠二執,加埋信仰再改少少,4年未出過事
唔係喎,我li兩日問悠二野佢都覆得好快
砌機不嬲上HKEPC砌機組合區,睇下同價位D人多數出咩料黎做參考
唔係喎,我li兩日問悠二野佢都覆得好快

個po琴日開阿麻
其實有睇開高登都知悠二在初登場時係義務出list的
對於我呢種唔係長期mon著個市場的人黎講
好方便就有條最新的砌女list可以參考真係好好
當然參考完都係要自己做功課check伏
又冇人逼你跟足黎出機
自己洗錢係咪要向自己負責呢?

利申唔識悠二本人冇傾過計冇幫襯過
試過跟佢個list推薦買crucial mx100但買返黎成日不定時死機,有可能係因為ssd接觸不良所致
但冇怪過悠二因爲係自己做晒功課當時都好多外國論壇推薦先揀
只可以怪自己手臭

goodest logic
砌機不嬲上HKEPC砌機組合區,睇下同價位D人多數出咩料黎做參考

Epc廢老list
我細細個就跟悠二砌機架啦

係啦我whatsapp佢都唔應機既
個post真係好睇過cctvb

兩年前跟佢list砌囡,用左一个月後隻火牛成日達達聲,上網check 先知果批火牛係次貨,吹水死全家。

人I你老母

hi.主席
其實有睇開高登都知悠二在初登場時係義務出list的
對於我呢種唔係長期mon著個市場的人黎講
好方便就有條最新的砌女list可以參考真係好好
當然參考完都係要自己做功課check伏
又冇人逼你跟足黎出機

利申唔識悠二本人冇傾過計冇幫襯過
試過跟佢個list推薦買crucial mx100但買返黎成日不定時死機,有可能係因為ssd接觸不良所致
但冇怪過悠二因爲係自己做晒功課當時都好多外國論壇推薦先揀
只可以怪自己手臭

goodest logic

係呀
你自己荷包都唔係自己緊張唔通要求人地同你緊張咩

hi.主席

邊位呀

hi.主席

邊位呀

跟住悠二執,加埋信仰再改少少,4年未出過事

咩list都係參考用,到最後都要睇你嘅需要
點解個Post會引咗咁多蝗
又打殘體又組機

hi.主席

邊位呀

主席
三上悠亞

真係唔識喎
wts問佢野 回得一兩個字,有時仲無視 叫你facebook佢 ,明明就已經見到我問乜

屌你一樣
叫我facebook佢果野我差D屌左出聲
老實講只係一個好普通既電腦人
Youtube有個大陸既團隊出啲電腦片會大開眼界
悠二對於一般電腦白痴咪神一般咁既人
但對於識既只係好普通

我睇大6極客彎又真係幾勁,自制ssd

佢地真係好撚癲

連xeon e5都benchmark埋,唔野小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞