點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
有無人聽過麥加文

垃圾走線都唔識

早一排見facebook 有人share過佢做售後服務做到入青衣幾轉
個原因好似係gigabyte 張1080ti low usage 問題

見佢唔收錢入去幾轉啲車錢

未睇過佢啲走線所以唔知走成點
千祈唔好跟佢d list
我上次未砌已經壞左

上次一睇佢條list
本身用緊部腦都壞埋

時間長 咩WINDOW機都會慢, 成1TB都爆晒A片。
換左個500蚊SSD之後10秒開秒, 開個30G GAME都快左好多。

宜家可以玩到Pubg,特效可以開到見到條草真係草樣嘅,咁就叫合格

咁又未試過.....我估多數是格仔草

屌佢老母 玩lol都得15 fps cpu行得7%都可以話無事 已經行埋上門比佢搞 事撚但話行完3D mark當無事 金雞個邊真係服務差撚到

金雞.即係Jumbo?

佢分2邊 比完銀紙就去個邊拎
有無人聽過麥加文

垃圾走線都唔識

早一排見facebook 有人share過佢做售後服務做到入青衣幾轉
個原因好似係gigabyte 張1080ti low usage 問題

走完線要換野咪好拎煩
唔好預期有佢口中的售後
試過買野有問題WHTSAPP都唔會覆你
唔知真係忙定點啦

呢個真

琴日 hi完佢肯應機,再問佢嘢就已讀不回

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野
因為之後全部野自己google
用親FB問都有問必答
其實有睇開高登都知悠二在初登場時係義務出list的
對於我呢種唔係長期mon著個市場的人黎講
好方便就有條最新的砌女list可以參考真係好好
當然參考完都係要自己做功課check伏
又冇人逼你跟足黎出機
自己洗錢係咪要向自己負責呢?

利申唔識悠二本人冇傾過計冇幫襯過
試過跟佢個list推薦買crucial mx100但買返黎成日不定時死機,有可能係因為ssd接觸不良所致
但冇怪過悠二因爲係自己做晒功課當時都好多外國論壇推薦先揀
只可以怪自己手臭
唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

其實有睇開高登都知悠二在初登場時係義務出list的
對於我呢種唔係長期mon著個市場的人黎講
好方便就有條最新的砌女list可以參考真係好好
當然參考完都係要自己做功課check伏
又冇人逼你跟足黎出機
自己洗錢係咪要向自己負責呢?

利申唔識悠二本人冇傾過計冇幫襯過
試過跟佢個list推薦買crucial mx100但買返黎成日不定時死機,有可能係因為ssd接觸不良所致
但冇怪過悠二因爲係自己做晒功課當時都好多外國論壇推薦先揀
只可以怪自己手臭

拎去代理搞搞佢
唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

如果要售後都係大公司先有DELL之類

你用去黃金DIY砌機, 真係唔厄你都偷笑, 仲想要咩售後

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。
唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。

聽到想買廠機
有無人聽過麥加文

垃圾走線都唔識

走完線要換野咪好拎煩

其實係架
要換嘢下下都要剪開啲索帶
換完又要索返哂啲線

所以我機背係成堆草咁 閂得埋背板就算

但好多時搵人砌機就當時想人幫你部機整到靚靚仔仔架啦 所以好多人會介意人地幫唔幫埋你走線/啲線走得靚唔靚

我幫朋友砌都係求其索起哂就算
唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

聽到想買廠機

一切錢作怪
唔好預期有佢口中的售後
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

拎機時會對型號,手寫單個D就真係超易俾人呃.
但3C jumbo都電子單。
型號有唔同,可以拒絕收貨。

都係睇人姐
而家用amd dor inte好

巴打問嘅野全部都係世界大戰

全球最關注

全球最關注

AMD

開戰了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞