點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
嗰陣裝windows 有啲野唔識想請教佢(完全唔關spec事)
佢第一句叫我send張單比佢睇

佢意思即係唔係佢到買唔教?

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

邊個知

如果唔買野佢都肯認真答既,我實向其他人推薦買佢野
嗰陣裝windows 有啲野唔識想請教佢(完全唔關spec事)

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

邊個知

如果唔買野佢都肯認真答既,我實向其他人推薦買佢野

我未買佢都答左我好多似 不過都係fb
買左野whatsapp果D係要改善下既
魔鬼在細節中,如果你指定ram,display之類
佢會出返看似正常list俾你,可能佢預d人識少少會買1060,1070, ssd, ram幾多之類
但佢好興唔問個d就俾垃圾,比如無牌或銅牌牛,蟹貨底版

眾所鳩知悠二呢個felton之子淨係識推neoecoii//rmx
仲嘈緊
此帖必火

Thank You for purchasing our products,
If You have any questions,
Please feel free to contact us.

he is not free to reply u

咁唔知要等幾多個鐘,
甚至話要問幾次至覆呢?

有任何問題可以搵佢,
但可能有機會需要等好耐至覆,
咁樣仲有咩意義,
可能到時自己都解決咗個問題。

見到樓上咁多人話悠二唔覆機,
又見到有人話買咗就要自己負責,
有感而發

一個字:

Thank You for purchasing our products,
If You have any questions,
Please feel free to contact us.

he is not free to reply u

咁唔知要等幾多個鐘,
甚至話要問幾次至覆呢?

有任何問題可以搵佢,
但可能有機會需要等好耐至覆,
咁樣仲有咩意義,
可能到時自己都解決咗個問題。

見到樓上咁多人話悠二唔覆機,
又見到有人話買咗就要自己負責,
有感而發

一個字:

搞咩

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事
利申: whatsapp 影完張faroll cpu board 單就答咗我問題
上面位巴打留過tg得唔得

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事
利申: whatsapp 影完張faroll cpu board 單就答咗我問題

你幾時講磁碟分割呀傻閪?

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事

你磁碟分割裝乜撚野嫁?
係咪windows呀
Windows係咪有分正同盜版呀?
係咪個問題柒一開始唔敢講出黎呀
睇 食送 食飯既話

其實乜LIST都唔會係你心水架啦

D硬件耐唔耐用?

睇你運氣.睇你環境,睇果個牌子既往積同果件貨既級數多

通常你買往積好既硬件.件貨易唔易壞.伏唔伏.

都要半年過後先開始知
留名等睇悠二伏list

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事

你磁碟分割裝乜撚野嫁?
係咪windows呀

新仔唔識磁碟分割 有幾咁扯旗?
機有2個裝置,D人唔識分SSD同HDD唔出奇。HDD幾時分盤好,佢地都未必知。
一個裝置時,選windows安裝位置,好多新手真係下一步下一步咁裝windows,個HDD到時就變左一個C盤。
有經驗既話,會係選擇安裝位置做埋磁碟分割(即C及D)
btw唔識有咩問題?識就唔洗問同俾錢人賺啦。

嗰時只係想問裝windows 洗唔洗㩒新增(出圖二 多咗msr 系統 復原三個分割)定就咁下一步(圖一)就ok
悠巴之後都即刻答咗我 只係佢第一下叫我影單比佢睇 再解釋原因係 “因為想睇睇你買既硬件” 有啲令我感覺奇怪啫
話人傻閪嗰位 Windows 係咪硬件呀 關翻版咩事呀?

悠二唔黑人憎 啲盲撐先令人覺得討厭 講兩句唔啱聽就話人柒撚懵懵
佢會出返看似正常list俾你,可能佢預d人識少少會買1060,1070, ssd, ram幾多之類

眾所鳩知悠二呢個felton之子淨係識推neoecoii//rmx

咁同價有邊幾隻牛可以同佢地隻抽呢?

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事

你磁碟分割裝乜撚野嫁?
係咪windows呀

新仔唔識磁碟分割 有幾咁扯旗?
機有2個裝置,D人唔識分SSD同HDD唔出奇。HDD幾時分盤好,佢地都未必知。
一個裝置時,選windows安裝位置,好多新手真係下一步下一步咁裝windows,個HDD到時就變左一個C盤。
有經驗既話,會係選擇安裝位置做埋磁碟分割(即C及D)
btw唔識有咩問題?識就唔洗問同俾錢人賺啦。

嗰時只係想問裝windows 洗唔洗㩒新增(出圖二 多咗msr 系統 復原三個分割)定就咁下一步(圖一)就ok
悠巴之後都即刻答咗我 只係佢第一下叫我影單比佢睇 再解釋原因係 “因為想睇睇你買既硬件” 有啲令我感覺奇怪啫
話人傻閪嗰位 Windows 係咪硬件呀 關翻版咩事呀?

悠二唔黑人憎 啲盲撐先令人覺得討厭 講兩句唔啱聽就話人柒撚懵懵

其實睇單都好正常做法。
技術支援或售後服務 係要錢買架。

試下買部HP NB,打去聯想售後熱線搵技術支援,睇下會唔會晒時間解答閣下問題。。
佢地一樣要提供左型號同SN號碼,先提供服務。

純粹講出嚟啫 我又冇話佢伏
佢答我問題我仲好多謝佢添 好多野都係睇佢講學返嚟
平心靜氣 係踩到啲人條尾姐

有兩隻牛係到點判決邊隻係勝出呢?
cpu gpu就話可以跑分同實際效能比較!

火牛唔洗理穩唔穩定一味大力出奇蹟?
新手留名學野

有兩隻牛係到點判決邊隻係勝出呢?
cpu gpu就話可以跑分同實際效能比較!

我都想知, 可唔可以推薦其他牛, 等大家多D選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞