點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
而家用amd dor inte好

巴打問嘅野全部都係世界大戰

全球最關注

AMD

開戰了

悠二話未來and會好得過intel

全球最關注

AMD

開戰了

咁現階段邊個好
唔好預期有佢口中的售後
試過買野有問題WHTSAPP都唔會覆你
唔知真係忙定點啦

呢個真

琴日 hi完佢肯應機,再問佢嘢就已讀不回

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野
因為之後全部野自己google

如果要售後都係大公司先有DELL之類

你用去黃金DIY砌機, 真係唔厄你都偷笑, 仲想要咩售後

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。

黃金出機又唔見我有事 出過4部機完全冇問題

你地講果d售後唔係諗住問超頻排 ?

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。

你地講果d售後唔係諗住問超頻掛 ?

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

你地講果d售後唔係諗住問超頻掛 ?

一般都唔超啦 答左呢堆野 同裸屎上身無分別

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

超你老母咩問下行sli野都已讀不回
又唔係問佢點寫過個os
香港爭取消費者權益仲慘過狗
唔怪得買uo冇得飛都係正常

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

又唔係問佢點寫過個os

補番句先佢走線係唔錯,不過我之後再砌都係自己砌

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

又唔係問佢點寫過個os

好重火氣下
個fd係法奧買左部機,加30話一至三天到。

星期六買,今日都未到

星期六買,今日都未到

係咪幻覺, 好似冇左幾個回覆

原來有第2個抵制悠二POST

問過佢野whatsapp都唔覆

幾個月前問過 無覆 不過可能啱啱開鋪太忙 睇下下次add佢覆唔覆 (講緊WhatsApp,fb佢會覆)

幾個月前問過 無覆 不過可能啱啱開鋪太忙 睇下下次add佢覆唔覆 (講緊WhatsApp,fb佢會覆)

fb搵佢啦
老實講只係一個好普通既電腦人
Youtube有個大陸既團隊出啲電腦片會大開眼界
悠二對於一般電腦白痴咪神一般咁既人
但對於識既只係好普通

當年高登有成班人吹奏終端。
只要有小小反對說話佢地唔岩聽。
就群起攻之。
唔同意見既人俾成班人圍攻,咪唔再出聲。
變相一面倒講終端。就造成當佢咁拜。
因為高登難開AC同易Ban AC,
所以高登硬件台長期俾呢班人雄霸。

高登易ban ac都講得出

係幾易下
我個正ac喺舊年開幾個中聯辦email post 跟住俾早洩bam鳩咗

呢啲另計
有幾可喺硬件台俾人ban

你剩係上硬件台???

全球最關注

AMD

開戰了

Ryzen既virtualization麻麻喎, 加上行唔到EXSi喎, 咁都叫好?
用親FB問都有問必答

我都係用fb問 無miss
老實講只係一個好普通既電腦人
Youtube有個大陸既團隊出啲電腦片會大開眼界
悠二對於一般電腦白痴咪神一般咁既人
但對於識既只係好普通

當年高登有成班人吹奏終端。
只要有小小反對說話佢地唔岩聽。
就群起攻之。
唔同意見既人俾成班人圍攻,咪唔再出聲。
變相一面倒講終端。就造成當佢咁拜。

高登易ban ac都講得出

係幾易下
我個正ac喺舊年開幾個中聯辦email post 跟住俾早洩bam鳩咗

呢啲另計
有幾可喺硬件台俾人ban

你剩係上硬件台???

Budget 2萬點整好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞