點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
Budget 2萬點整好

8700k
1080ti
32gb ram
Z370
850w psu
1tb pm981 or 961 ssd
3TB hdd
靚機箱
Corsair 19一體水CPU散熱
各種燈,風扇
應該都差不多20k

高登易ban ac都講得出

係幾易下
我個正ac喺舊年開幾個中聯辦email post 跟住俾早洩bam鳩咗

呢啲另計
有幾可喺硬件台俾人ban

你剩係上硬件台???

因為高登難開AC同易Ban AC,
所以高登硬件台長期俾呢班人雄霸。

岩岩上高登睇左眼,原來個邊班人已經散晒。

7喜人的掘走
用左一年無問題
最爽係朝早order
夜晚送上(無加錢)
佢每樣貴岀面10-20%
但送上門同加錢鋤埋走埋線
了便我依d有錢又懶又唔要廠機人
年幾之前幫襯你地買機 而家想upgrade display card有無得搵番你地做
唔好預期有佢口中的售後
試過買野有問題WHTSAPP都唔會覆你
唔知真係忙定點啦

呢個真

琴日 hi完佢肯應機,再問佢嘢就已讀不回

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野
因為之後全部野自己google

如果要售後都係大公司先有DELL之類

你用去黃金DIY砌機, 真係唔厄你都偷笑, 仲想要咩售後

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。

拎機時會對型號,手寫單個D就真係超易俾人呃.
但3C jumbo都電子單。
型號有唔同,可以拒絕收貨。

都係睇人姐

基本職員出錯料, 可以話係唔小心拿錯。
如果一時大意無對型號, 一出門就死無對證。

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

就算有單有LIST都明拿錯料俾你, 你唔開箱睇都唔知火牛係錯。

拎機時會對型號,手寫單個D就真係超易俾人呃.
但3C jumbo都電子單。
型號有唔同,可以拒絕收貨。

都係睇人姐

基本職員出錯料, 可以話係唔小心拿錯。
如果一時大意無對型號, 一出門就死無對證。

玩到咁黑暗就報警/消委

8700k
1080ti
32gb ram
Z370
850w psu
3TB hdd
靚機箱
各種燈,風扇
應該都差不多20k

Atx 機箱要用

8700k
1080ti
32gb ram
Z370
850w psu
3TB hdd
靚機箱
各種燈,風扇
應該都差不多20k

Atx 機箱要用

你出itx都得 冇人阻你
唔好預期有佢口中的售後
試過買野有問題WHTSAPP都唔會覆你
唔知真係忙定點啦

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

黃金出機又唔見我有事 出過4部機完全冇問題

出過兩部...兩部都出事....唉, 真係做左2次水魚, 上去理論又好勞氣, 明明都唔係我錯。
試過出舊零件LIST, 起碼悠二張LIST都係新一代。 在黃X到買, 寫I5但係上一代。
試過火牛被人換, 白紙黑字寫明CoolerMaster, 最後,開機箱睇先知變左GTR(火牛)。

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

出過兩部...兩部都出事....唉, 真係做左2次水魚, 上去理論又好勞氣, 明明都唔係我錯。
試過出舊零件LIST, 起碼悠二張LIST都係新一代。 在黃X到買, 寫I5但係上一代。
試過火牛被人換, 白紙黑字寫明CoolerMaster, 最後,開機箱睇先知變左GTR(火牛)。

報警la

8700k
1080ti
32gb ram
Z370
850w psu
3TB hdd
靚機箱
各種燈,風扇
應該都差不多20k

Atx 機箱要用

你出itx都得 冇人阻你

個位只裝得落家用個隻
whatsapp點會miss架

你地班運吉既唔理你好正常

我係諗住幫襯悠二都俾佢已讀不回呀

十問九唔應 最後谷鳩氣搵中田搞算
你地班運吉既唔理你好正常

我係諗住幫襯悠二都俾佢已讀不回呀

十問九唔應 最後谷鳩氣搵中田搞算

你就混吉 唔問點買
到底係咪真係咁多人會問佢野
樓上俾人已讀果班有冇record留底

Whatsapp有 之後fb問就次次覆

呢個真

Same
問啲供電野,已讀不回
跟佢砌機真係學到好多野

GTR笑左
wts問佢野 回得一兩個字,有時仲無視 叫你facebook佢 ,明明就已經見到我問乜

你留tg比你睇?
兩年前跟佢list砌囡,用左一个月後隻火牛成日達達聲,上網check 先知果批火牛係次貨,吹水死全家。

个你老母

个你老母,蝗
真人幾靚仔
去邊到組機好

組乜撚野機,砌機就砌機
我想問下有無編輯pdf檔既免費軟件介紹?
Btw,人地冇收你錢出list比你地,呢啲係義務架,屌你依家收撚左你錢?人地出list都要保證你買個啲硬件一定唔會壞?仲有話人地唔覆pm個啲,屌人黎架,覆都覆時間啦,人地又唔係大公司,急既咪去大鋪囉,下下秒覆,啲生意真係好難做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞