點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
whatsapp 有回我
上去自取d 員工仲幫我裝埋windows

砌機買windows 裝埋好正常

4年無買過機,以前係中田買都係自己裝
自己google la,到最後落手都係自己。
不過近十年冇砌過機,最近自己跟list砌部ryzen,覺得悠二d list都算大路同易買到。

係買中咗壞ram 時不時bsod,自己手氣問題,而家等緊代理換。

有問題google可能快過問,然後感受下解決一個問題嘅過程中引發其他問題

裝完機用一段時間冇乜問題,clone多隻硬碟做backup,咁就慳番唔少時間。
自己google 快過等人答啦
不過近十年冇砌過機,最近自己跟list砌部ryzen,覺得悠二d list都算大路同易買到。

係買中咗壞ram 時不時bsod,自己手氣問題,而家等緊代理換。

有問題google可能快過問,然後感受下解決一個問題嘅過程中引發其他問題

裝完機用一段時間冇乜問題,clone多隻硬碟做backup,咁就慳番唔少時間。

似係bios設定問題多啲
你地唔打去3C,whatsapp3c問?

人地3c本身冇話可以問, 但佢推薦人咁問

中田有whatsapp whatsapp email

我建議你唔好用呢個例子。

人地好似係比人問價同存貨

無售後?
得悠二有??

雖然覆機較慢,
但悠二依然係最好,
相較其他腦舖,
佢更親力親為,
就算冇幫襯佢,
都會積極協助處理硬件保養問題。

應該唔係,我響你個post都有講過下
單枝16GB gskill 2400MHz, run windows mem diag有問題

不過要等埋換到貨先再有得試,暫時行緊一對,近一個月都冇bsod

呢期啲ram貴咗咁多我估有排等

無售後?
得悠二有??

雖然覆機較慢,
但悠二依然係最好,
相較其他腦舖,
佢更親力親為,
就算冇幫襯佢,

咁點解一直會咁大迴響

無售後?
得悠二有??

雖然覆機較慢,
但悠二依然係最好,
相較其他腦舖,
佢更親力親為,
就算冇幫襯佢,

咁點解一直會咁大迴響

樹大招風

應該唔係,我響你個post都有講過下
單枝16GB gskill 2400MHz, run windows mem diag有問題

不過要等埋換到貨先再有得試,暫時行緊一對,近一個月都冇bsod

呢期啲ram貴咗咁多我估有排等

呢個情形之前我都有遇過,
真係有條RAM有問題 ( corsair vengeance lpx, sk hynix ic )
最尾去咗代理加錢換 corsair vengeance led

無售後?
得悠二有??

雖然覆機較慢,
但悠二依然係最好,
相較其他腦舖,
佢更親力親為,
就算冇幫襯佢,

咁點解一直會咁大迴響

樹大招風

大極有限
樓上又話有record睇講左咁多日都未有
都唔知係咪
魔鬼在細節中,如果你指定ram,display之類
佢會出返看似正常list俾你,可能佢預d人識少少會買1060,1070, ssd, ram幾多之類
但佢好興唔問個d就俾垃圾,比如無牌或銅牌牛,蟹貨底版

眾所鳩知悠二呢個felton之子淨係識推neoecoii//rmx

咁同價有邊幾隻牛可以同佢地隻抽呢?

有兩隻牛係到點判決邊隻係勝出呢?
cpu gpu就話可以跑分同實際效能比較!

我都想知, 可唔可以推薦其他牛, 等大家多D選擇

Antec EAG Pro
兩年前跟佢list砌囡,用左一个月後隻火牛成日達達聲,上網check 先知果批火牛係次貨,吹水死全家。

你講緊antec hcg?

全香港個期都中伏

唔係代理商或內行人根本唔會知道

所以我都唔知道

但一開始推個時係冇問題

就算到後期而家都冇問題

但有一期係批貨有問題

好似都持續左半年

但係大規模發生唔係即時浮起

我見到當年高登仔開始多人反應 我已經即刻list換走左隻hcg

利申 兩年前我仲係未開鋪

我3年前買已經有咁既問題啦
垃圾,幫人清舊貨

信佢一成都智障

駁唔到 幫埋d 2線廠amd清垃圾ryzen蟹貨
電腦白痴咩都唔識就搵佢
唔洗煩好多野
有野唔識之後又可以問佢又肯教
辯論大賽Round 2 Fight

電腦呢d加少少系列,一百個人可以有一百條list
睇完悠二條list,自己再google下youtube下當學少少入門野,覺得岩咪砌
垃圾,幫人清舊貨

信佢一成都智障

垃圾,幫人清舊貨

信佢一成都智障

1蚊收ryzen蟹貨
垃圾,幫人清舊貨

信佢一成都智障

1蚊收ryzen蟹貨

我5蚊 快d比ryzen蟹貨我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞