點睇悠二

364 回覆
7 Like 37 Dislike
上面位巴打留過tg得唔得

魔鬼在細節中,如果你指定ram,display之類
佢會出返看似正常list俾你,可能佢預d人識少少會買1060,1070, ssd, ram幾多之類
但佢好興唔問個d就俾垃圾,比如無牌或銅牌牛,蟹貨底版

眾所鳩知悠二呢個felton之子淨係識推neoecoii//rmx

咁同價有邊幾隻牛可以同佢地隻抽呢?

有兩隻牛係到點判決邊隻係勝出呢?
cpu gpu就話可以跑分同實際效能比較!

返修率,負載波紋,方案,OEM廠
佢會出返看似正常list俾你,可能佢預d人識少少會買1060,1070, ssd, ram幾多之類

眾所鳩知悠二呢個felton之子淨係識推neoecoii//rmx

火牛唔洗理穩唔穩定一味大力出奇蹟?
新手留名學野

緊係$per watt
火牛唔洗比較
你不如買隻五百幾w既gtr用啦

火牛唔洗理穩唔穩定一味大力出奇蹟?
新手留名學野

緊係$per watt

咁大6牛 gtr贏硬

前者唔差 後者一般 cwt出名返廠高
試過兩次whatsappOS
試過兩次whatsapp佢都係無視我
試過兩次whatsapp佢都係無視我

羊B隻羊仔呢
成日話人出伏list,可唔可以俾張唔伏的睇睇?

起碼人家list用新料,唔使清舊料。

之後又話人地whatapps唔回覆你,連登咁多師兄係度,有咩電腦問題都可以拿出嚟講。

定你問題太低b,講出梨怕被人屌?
嗰陣裝windows 有啲野唔識想請教佢(完全唔關spec事)
佢第一句叫我send張單比佢睇

佢意思即係唔係佢到買唔教?

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事
利申: whatsapp 影完張faroll cpu board 單就答咗我問題

你磁碟分割裝乜撚野嫁?
係咪windows呀
Windows係咪有分正同盜版呀?
係咪個問題柒一開始唔敢講出黎呀

新仔唔識磁碟分割 有幾咁扯旗?
機有2個裝置,D人唔識分SSD同HDD唔出奇。HDD幾時分盤好,佢地都未必知。
一個裝置時,選windows安裝位置,好多新手真係下一步下一步咁裝windows,個HDD到時就變左一個C盤。
有經驗既話,會係選擇安裝位置做埋磁碟分割(即C及D)
btw唔識有咩問題?識就唔洗問同俾錢人賺啦。

比咗錢人地砌機呀?
打咁多托柒咩
知唔知重點講緊乜呀
嗰陣裝windows 有啲野唔識想請教佢(完全唔關spec事)
佢第一句叫我send張單比佢睇

佢意思即係唔係佢到買唔教?

應該係老翻唔教咋吓話
柒撚懵懵

戇撚鳩鳩
問磁碟分割關老翻乜事
利申: whatsapp 影完張faroll cpu board 單就答咗我問題

你磁碟分割裝乜撚野嫁?
係咪windows呀
Windows係咪有分正同盜版呀?
係咪個問題柒一開始唔敢講出黎呀

新仔唔識磁碟分割 有幾咁扯旗?
機有2個裝置,D人唔識分SSD同HDD唔出奇。HDD幾時分盤好,佢地都未必知。
一個裝置時,選windows安裝位置,好多新手真係下一步下一步咁裝windows,個HDD到時就變左一個C盤。
有經驗既話,會係選擇安裝位置做埋磁碟分割(即C及D)
btw唔識有咩問題?識就唔洗問同俾錢人賺啦。

嗰時只係想問裝windows 洗唔洗㩒新增(出圖二 多咗msr 系統 復原三個分割)定就咁下一步(圖一)就ok
悠巴之後都即刻答咗我 只係佢第一下叫我影單比佢睇 再解釋原因係 “因為想睇睇你買既硬件” 有啲令我感覺奇怪啫
話人傻閪嗰位 Windows 係咪硬件呀 關翻版咩事呀?

悠二唔黑人憎 啲盲撐先令人覺得討厭 講兩句唔啱聽就話人柒撚懵懵

咁你唔識真係柒撚懵懵既
人地叫你比咪比你囉
又要以小人之心收收皮先啦
自己先入為主

睇用料睇保養時間囉
你地唔打去3C,whatsapp3c問?

人地3c本身冇話可以問, 但佢推薦人咁問

中田有whatsapp whatsapp email

老實 whatsapp過中田 覆得幾快

我建議你唔好用呢個例子。

人地好似係比人問價同存貨

返修率,負載波紋,方案,OEM廠

呢4方面 NeoEco II點贏法?

我建議你唔好用呢個例子。

吓,我話悠二唔覆咪搵佢地囉
自己唔google唔通向上帝祈禱就搞得掂呀
咁撚反智既喂
呢個唔答咪搵個答嫁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞