[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
幾時放grade

一月十三

sem break好悶 又唔想咁快開sem

Year4 唔想開sem

其實year 4嘅sem break係咪應該留係屋企做廢青算

Agger
太空人路過
想問下如果想報文研有咩要留意?gpa大概幾多先夠?有無non ju上返黎嘅人可以俾啲意見
太空人路過
想問下如果想報文研有咩要留意?gpa大概幾多先夠?有無non ju上返黎嘅人可以俾啲意見

識人Non jupas 入lingu gpa 3.2幾
我自己就3.4 唔係文研,不過都係文科
聖誕快樂
有冇巴絲打諗過重建返嶺南secretpage呢?冇個地方食花生好悶
有冇巴絲打諗過重建返嶺南secretpage呢?冇個地方食花生好悶

嶺南有撚花生食

嶺南有撚花生食

呢到都已經冇人講野

幾多分隱陣

我個年3個faculty平均都係21.x分
利申:2013 DSE

哲學系收分應該上升
D prof 好屈機

相比其他學系

最好係對哲學有興趣
如果唔係真係讀到喊

嶺南有撚花生食

呢到都已經冇人講野

你開 之後放link上黎比我地like

嶺南有撚花生食

呢到都已經冇人講野

曾經聽人講過 嶺南圈子就好細既 好易就食到花生 都唔洗用 secret

呢到都已經冇人講野

曾經聽人講過 嶺南圈子就好細既 好易就食到花生 都唔洗用 secret

D人住hall圍內大把秘密,消息傳得快
唔洗用secret
但我都好想有返個secret page

唔洗用secret

嶺南哪有秘密?連我是黑箱作業選出來也傳到街知巷聞了。

首先
嶺南secret會變open secret
完全冇需要set page

唔洗用secret

漢仔

唔洗用secret

漢仔怕唔怕比豪仔取而代之

唔洗用secret

最近正著手改革主修科目,加入科學科以爭取UGC的肯定和提升國際排名。香港人這麼膚淺,一定覺得我好做得野!豪仔?佢公關就叻,你估曾俊華真係做到特首咩?!

最近正著手改革主修科目,加入科學科以爭取UGC的肯定和提升國際排名。香港人這麼膚淺,一定覺得我好做得野!豪仔?佢公關就叻,你估曾俊華真係做到特首咩?!

老何認同
太空人路過

文研夠GPA就in,食粥食飯睇自己。
沉撚到

幾多分隱陣

我個年3個faculty平均都係21.x分
利申:2013 DSE

哲學系收分應該上升
D prof 好屈機

相比其他學系

唔撚係掛 哲學系真係垃圾到仆街
好撚悶
邊有人reg完科再出gdp
希望grad之前可以見到1001果日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞