[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike

玩具撚定gym撚

我唔玩籃波玩具

Ching 邊棟hall玩具撚

whc牙ching 禾知梨刀系whc

禾吾挽籃波玩具 barbie都好玩過藍波

比d爭扎禾

巧牙 快尐上泥力威拉

藍波撚就米上黎虧世

吾系甘牙 禾吾系藍波撚

有無資助考ielts

好似話幫你俾第一次

係facebook見到話LU學生平均成績得6.3分

屌到時候一大班人無6.5分
睇下嶺南點算

有咩出奇
收得21分

其實身邊真係好多人英文得3
濕鳩政策

英文3但有6.5
獨唱個何景熙好撚正 火燒的寂寞~
合唱個HallB Kelvin好正
合唱完全唔明冠軍憑乜,睇到我打哂冷震
唔比有band有伴舞係因為怕影響評分唔公平,又話咩要focus係歌唱上
轉過頭做到好似drama咁又得架喎
評判是傻子嗎?

認真?條友紅呵莊 出名周圍食女
仲有學生會擺明行政失當啦
代表會都認為係佢地行政失當架喎
然後乜交代丫、道歉丫都唔撚洗出
又寸會眾關心singcon倒不如關心校政
屌,你地同689鄭國漢那些當權者有何不同?
有錯就搵藉口、淨係識卸膊死撐
同學,你搞個sing con都搞到咁,會眾點信你丫?
岩呀 褶左學生會佢啦 大家每年慳番百幾蚊會費拎去打牌唔好
做唔到野仲要我射張票比你 授權你代埋我抗爭
我而家連投票既腳骨力都慳番 打牌好過

得喇繼續曲線囉
姐係唔投俾你就係咩都唔關心日日打牌?
就係你呢d心態令到學生會咁黑人憎

邊忽曲線牙 比我都拎會費去打牌啦

總之拎返百幾蚊,用去邊有咩所謂,都係個數字嚟,輸咗牌咪當用會費畀咗囉,有咩問題

一人百幾蚊搞個singcon都碌柒咁仲要睇你閪面
係喇冇左你班人一定全校冇書讀

說得真好
其實成件事都明做鳩Hell B
是咪同過幹事會d人有牙齒印
你地出場仲要瘋狂鞭佢屍
真係俾埋個理由佢黑鳩you

認真?條友紅呵莊 出名周圍食女

但佢唔係有女架喇咩
好多hall B打手 今晚幫你地拍手個啲有無廿條友?
呢屆學生會真心好鬼廢
學生會今次真係柒唔抵幫
不過你班hall b band 成鳩日騎劫學校function我都睇唔順眼
利申:對hall b有偏見,你同我嘈都無意思
學生會今次真係柒唔抵幫
不過你班hall b band 成鳩日騎劫學校function我都睇唔順眼

堂堂一個大學學生會為左同d hall mk既私怨放棄所有做野原則撐到底
咁撚弱智都做到學生會
所以話香港所有野都私怨行先
學生會今次真係柒唔抵幫

笑撚死,屌學生會就hall b打手?
我就算本身不甚歡喜hall b
今舖學生會柒到咁真是要屌屌你先囉
學生會今次真係柒唔抵幫

堂堂一個大學學生會為左同d hall mk既私怨放棄所有做野原則撐到底
咁撚弱智都做到學生會

岩呀,講到自己學生會幾幾幾清高
做既野米又係黑箱到爆
鴻們既時候已經垃圾到屌你都費撚時
點知sing con仍然貫徹柒住上的風格
就落莊乜九責任都唔洗負係勁啲既
學生會今次真係柒唔抵幫

就落莊既莊係頹到一個點
唔特別鍾意hall b都睇唔過眼囉
仲要合唱組冠軍 係咪我唔識欣賞
學生會今次真係柒唔抵幫

咁撚弱智都做到學生會

有咩私怨 係咪有花生
學生會今次真係柒唔抵幫

咁撚弱智都做到學生會

有咩私怨 係咪有花生

佢地覺得hallb 上年騎劫
所以今年冇寫明但改左唔俾伴奏
跟住俾hallb班人屌到開花

學生會不嬲都柒,淨係晒錢咩回報都無,唔係今鋪先知
但可唔可以扮下野,駁下我話你地今晚好多掌聲好受歡迎呀

咁我又唔覺合唱冠軍有幾受歡迎

扮乜撚,我係要屌學生會,誰要做打手?

咁我又唔覺合唱冠軍有幾受歡迎

咪撚臭係
個個都屌鬼喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞