[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike

和我吃個早餐,可帶你看看

原來仲有人同你食早餐

其實果個breakfast with president係咪廢
日撚日sd黎之前好煩

漢仔寂莫啊

但summer sem啲course未必開

留定d free elective既credit去讀

咁如果16-17已經讀咗33個credits咁summerterm係咪要比錢

無記錯就唔洗
只要你未畢業都唔洗比
當你預先讀下一個sem既credits only

留定d free elective既credit去讀

咁如果16-17已經讀咗33個credits咁summerterm係咪要比錢

無記錯就唔洗
只要你未畢業都唔洗比

但下年final year

無記錯就唔洗
只要你未畢業都唔洗比

但下年final year

我都係year 3升year 4個陣讀summer sem
宜家係咪grad都要考咗IT TEST同普通話離校試

IT test就一定要
蝗語就真係唔知

IT test就一定要
蝗語就真係唔知

蝗唔洗
呢個sem 一五dayoff

IT test就一定要
蝗語就真係唔知

蝗唔洗

蝗語唔洗
太好啦
想問社科女神係邊個

利申:yr1

last一個sem

last一個sem

讀幾多科
有無人係HALL無左RM會好難訓

我晚晚都唔同rm訓 佢可能都好唔開心

last一個sem

讀幾多科

4加FYP
有無好心jj 交換POL 3214 tut 627&626?
有無好心jj 交換POL 3214 tut 627&626?

你上完626?
Non ju易入啲咩?好似差唔多?
BTW non-ju 好似求其揀
學校soc sci係咪無intern

學校有local internship 可以apply
雖然多數係同bba有關,但有小量係soc sci都得
或者自己出去搵
Sem尾留意下email
Btw學校無專for soc sci既intern

或者自己出去搵

thx ar 絲打

或者自己出去搵

thx ar 絲打

等乞食

或者自己出去搵

thx ar 絲打

等乞食

小編

thx ar 絲打

等乞食

小編

樓豬潛左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞