[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
好多hall B打手 今晚幫你地拍手個啲有無廿條友?

笑撚死,屌學生會就hall b打手?
我就算本身不甚歡喜hall b
今舖學生會柒到咁真是要屌屌你先囉

學生會不嬲都柒,淨係晒錢咩回報都無,唔係今鋪先知
但可唔可以扮下野,駁下我話你地今晚好多掌聲好受歡迎呀

咁我又唔覺合唱冠軍有幾受歡迎

咪撚臭係
個個都屌鬼喎

宣布冠軍時全場靜了兩秒,然後嘩然
前面先讚獨唱何景熙
真係唔知邊個先係打手

咪撚臭係
個個都屌鬼喎

宣佈個下個個嚇呆晒 心諗條女唱得好撚難聽
聯署要求公開分紙
評判評分又關su事?

咪撚臭係
個個都屌鬼喎

宣佈個下個個嚇呆晒 心諗條女唱得好撚難聽
聯署要求公開分紙

個男孩子都唔岩唱英文歌
評判評分又關su事?

咪撚spin啦
Su柒左幾多十獲呀?
評判評分又關su事?

咪撚spin啦
Su柒左幾多十獲呀?

請個柒評判番黎
評判評分又關su事?

咪撚spin啦
Su柒左幾多十獲呀?

下,樓上有人講到幹事會好似明黑9hall b咁,咁都叫spin?
評判評分又關su事?

喂,作為主辦方,是米應該要好好地說明其他非歌唱元素不應考慮在內先?
評判評分又關su事?

咪撚spin啦
Su柒左幾多十獲呀?

下,樓上有人講到幹事會好似明黑9hall b咁,咁都叫spin?

邊撚個話黑鳩呵b呀?
係條友問hall b係咪好多掌聲先講起咋文盲
同埋大家都係話冠軍難道聽,幾時話hall b要拎冠?
其實成件事都明做鳩Hell B
是咪同過幹事會d人有牙齒印
你地出場仲要瘋狂鞭佢屍
真係俾埋個理由佢黑鳩you

呢件係曲線定直線?我睇唔明啦
評判評分又關su事?

咪撚spin啦
Su柒左幾多十獲呀?

邊撚個話黑鳩呵b呀?
係條友問hall b係咪好多掌聲先講起咋文盲
同埋大家都係話冠軍難道聽,幾時話hall b要拎冠?

真係有人咁講wo
問一句就要比人屌文盲
惡到 敵我思維重到呢
學生會今次真係柒唔抵幫
不過你班hall b band 成鳩日騎劫學校function我都睇唔順眼
利申:對hall b有偏見,你同我嘈都無意思

學生會今次真係柒唔抵幫
不過你班hall b band 成鳩日騎劫學校function我都睇唔順眼

堂堂一個大學學生會為左同d hall mk既私怨放棄所有做野原則撐到底
咁撚弱智都做到學生會
所以話香港所有野都私怨行先

岩呀,講到自己學生會幾幾幾清高
做既野米又係黑箱到爆
鴻們既時候已經垃圾到屌你都費撚時
點知sing con仍然貫徹柒住上的風格
就落莊乜九責任都唔洗負係勁啲既

收皮啦
肯撚柒定你係hallb
你字都唔撚識打
縮返入你老母個西啦
學生會今次真係柒唔抵幫

堂堂一個大學學生會為左同d hall mk既私怨放棄所有做野原則撐到底
咁撚弱智都做到學生會

做既野米又係黑箱到爆

收皮啦
肯撚柒定你係hallb
你字都唔撚識打
縮返入你老母個西啦

係囉可,一撚定係囉可
你肯定你隻隻字打撚岩?
幫學生會屌我米攞啲理據出黎囉on9
做番你爹爹條精蟲啦
學生會今次真係柒唔抵幫

咁撚弱智都做到學生會

做既野米又係黑箱到爆

收皮啦
肯撚柒定你係hallb
你字都唔撚識打
縮返入你老母個西啦

係囉可,一撚定係囉可
你肯定你隻隻字打撚岩?
做番你爹爹條精蟲啦

肯撚定係班學生會係拎評判既時候特登揀呢個黎做鳩hall b
學生會今次真係柒唔抵幫

咁撚弱智都做到學生會

做既野米又係黑箱到爆

收皮啦
肯撚柒定你係hallb
你字都唔撚識打
縮返入你老母個西啦

係囉可,一撚定係囉可
你肯定你隻隻字打撚岩?
做番你爹爹條精蟲啦

肯撚定係班學生會係揀評判既時候特登揀呢個黎做鳩hall b
屌你班完美柒碌
連登facebook就兇狠,去到現場又有幾多人幫你地拍手呀?
SU係有做錯,但你地知唔知自己都係比地球聯合軍恥笑緊
Read
Read

你而家乜撚野態度
Read

屌你班完美柒碌
連登facebook就兇狠,去到現場又有幾多人幫你地拍手呀?

得喇學生會打手
繼續盲撐啦傻閪
屌你班完美柒碌

得喇學生會打手
繼續盲撐啦傻閪

紫呵不願面對的事實
屌你班完美柒碌

得喇學生會打手
繼續盲撐啦傻閪

紫呵不願面對的事實

所有你駁唔到既都係紫呵狗
話人網上勇武你琴日又唔出去屌班mk?
平時就屌政府學校漠視民意
依家自己手揸權力咪又係同一個姿態
你同你地日日屌既鄭國漢有咩分別?
搞咩社運丫
返屋企同鄭沛倫互含啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞