[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
電腦一定係插LAN線
電腦一定係插LAN線

手機
電腦一定係插LAN線

手機

i know that feel bro
李彭廣真係好長氣 三個星期都未講得晒一份notes

條友好吹得
落堂同佢傾計
可以傾到佢有堂/你有堂先走得人

李彭廣
電腦一定係插LAN線

手機

i know that feel bro

一到三、四點開始慢到仆街
唔畀人係夜貓咩
有無人讀過summer term既service learning project

Ching ho ball
Sosad 比人發現左我沖涼係到唱歌

媽媽咪啊

媽媽咪啊

好柒

媽媽咪啊

好柒

有咩所謂
係自資大學度讀緊fine art,以前都係lu community college,Philo asso 好想入返visual studies,以前已經有take vis啲elective

上到大學gpa3.23,有冇機會入得返visual?
Interview會唔會睇portfolio?

跪求嶺南人指點下

我諗喱度應該無咩visual人
係自資大學度讀緊fine art,以前都係lu community college,Philo asso 好想入返visual studies,以前已經有take vis啲elective

上到大學gpa3.23,有冇機會入得返visual?
Interview會唔會睇portfolio?

跪求嶺南人指點下

我諗喱度應該無咩visual人

唔係nonju
唔知
亦都唔係visual
覺唔覺新宿多on9仔 搞到下年想轉hall

jy hc 定 h g ?

Whc係咪有個

hc 都有正常人 但比例唔多

Whc係咪有個

有幾個

Ching hc?

Ching hc?

係 我個層有幾個on9仔 雖然都識到正常ge fd 對棟hall唔係特別反感 但係想遠離依d人

Ching hc?

係 我個層有幾個on9仔 雖然都識到正常ge fd 對棟hall唔係特別反感 但係想遠離依d人

我估你係單數層

Ching hc?

On9仔係咪踢波果個

Ching hc?

On9仔係咪踢波果個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞