[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
Hall g聽聞有花生食,有tutor唔滿意有班宿生太嘈cap左cctv圖屌班學生,比人屌番佢點解有權睇cctv
不如大家派下今年新hall庄soc庄花生?有冇正既女freshman

我就派左啦,你都派下
lm
lm
ling u個拉把點解成日咁少人用?
利申:拎hkall卡入
ling u個拉把點解成日咁少人用?
利申:拎hkall卡入

要溫書都唔去拉巴
Hall g聽聞有花生食,有tutor唔滿意有班宿生太嘈cap左cctv圖屌班學生,比人屌番佢點解有權睇cctv

嘩呢個真係冇聽到可能G H太摺
今年hall D下庄中幅射咁款 翻譯soc有個美極肥婆 hall A女都ok 不過今年bas好似仲正

報已上
今年hall D下庄中幅射咁款 翻譯soc有個美極肥婆 hall A女都ok 不過今年bas好似仲正

BAS好撚柒喎
啲女臭過雞

BAS好撚柒喎
啲女臭過雞

無聞過唔知臭唔臭 拎u女要求唔好咁高喇清

報已上

唔係上報話冇用cctv咩?
校方自行啟用 冇諮詢學生?

林護人表示
可唔可以介紹d嶺南妹妹仔嚟認識下 去富泰食宵夜
可唔可以介紹d嶺南妹妹仔嚟認識下 去富泰食宵夜

屌你老母狗公就死撚開啦
溫final好撚苦惱
留明
留名
留名

我係咪識你
留名食花生
走左半年,番黎都脫曬節

過左去exchange?
去完exchange 返左香港一個sem 好似返唔到狀態咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞