[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
各位同學好!我想問Honor係點分?

漢仔上

漢仔個校長宿舍係咩樣
free elective可唔可以揀cluster黎讀

no

no

thanks

no

如果可以我都想
屌hampton老味 mid term final 成90分都b-

你tutorial grade點啊

Mid term 得60 最後有b-

no

如果可以我都想

無得讀先知道cluster嘅好

no

如果可以我都想

開出黎實比人reg爆
屌hampton老味 mid term final 成90分都b-

你tutorial grade點啊

Mid term 得60 最後有b-

same
想問下有無人知點先會cancel個course?
20個位得6個人reg會唔會cancel

如果可以我都想

開出黎實比人reg爆

Cluster真係好好
想問下有無人知點先會cancel個course?
20個位得6個人reg會唔會cancel

我覺得會
World His 求 tut 109
宜家係107
想問下stream elective可唔可以入紙?
我知cluster入左registry 都唔會批
有無好心人放pol3214比小弟

有無科交換?

有無科交換?

health policy
有冇人返過學校電話訪問
好唔好做
有冇人返過學校電話訪問
好唔好做

好無聊
人工又低
度日如年
有冇人返過學校電話訪問
好唔好做

好無聊
人工又低
度日如年

間學校垃圾出嘅錢都低過人
有冇人返過學校電話訪問
好唔好做

好無聊
人工又低
度日如年

校董俾多d錢啦屌你

好無聊
人工又低
度日如年

校董俾多d錢啦屌你

隔離學校人工會高啲?
我以為佢幫政府做個價會一樣
咁撚狗既
有冇人讀過clc hong jong civil service
好唔好讀
有冇人讀過clc hong kong civil service
好唔好讀
有冇人讀過clc hong kong civil service
好唔好讀

讀過
一般啦 讀完都唔知讀左啲咩咁,不過唔算話好多野做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞