[朋友,jupas就好蠢嘅]嶺南大學討論區

1001 回覆
16 Like 3 Dislike
希望grad之前可以見到1001果日

諗下好啦
希望grad之前可以見到1001果日

Btw你個名
幾號reg科
Btw
想問一問ilp如果fulfill 唔到其中hall 果個domain會唔會逼你defer
冇住hall reg唔到果堆hall嘅ilp

幾多分隱陣

我個年3個faculty平均都係21.x分
利申:2013 DSE

哲學系收分應該上升
D prof 好屈機

相比其他學系

唔撚係掛 哲學系真係垃圾到仆街

你自己廢啫
幾號reg科
Btw
想問一問ilp如果fulfill 唔到其中hall 果個domain會唔會逼你defer

email hall warden

哲學系收分應該上升
D prof 好屈機

相比其他學系

唔撚係掛 哲學系真係垃圾到仆街

你自己廢啫

大部分都係美帝top 10 PHD畢業
一定唔夠你讀嶺南畢業咁勁啦
幾號reg科
Btw

姐係email hall warden問佢可唔可以join hall果d活動?
幾號reg科
Btw

姐係email hall warden問佢可唔可以join hall果d活動?

yes

yes

印象中好多hall既ilp都可以俾其他hall既人reg,冇住hall既都應該可以,你可以試下

yes

印象中好多hall既ilp都可以俾其他hall既人reg,冇住hall既都應該可以,你可以試下

漢仔幾時帶領嶺南成為一大

yes

Thank you
嶺南有愛

yes

漢仔幾時帶領嶺南成為一大

yes

個天幕又搞乜呀漢仔
CLB有咩唔伏
CLB有咩唔伏

見到科叫zombies in fiction
唔知係咪新開嘅
CLB有咩唔伏

見到科叫zombies in fiction
唔知係咪新開嘅

zombies in clb
CLB有咩唔伏

人類學
CLB有咩唔伏

人類學

有念個但聽講好伏
CLB有咩唔伏

人類學

有念個但聽講好伏

今年take home exam 題目同上年final題目係一模一樣

人類學

有念個但聽講好伏

今年take home exam 題目同上年final題目係一模一樣

比得你take home,都唔會容易得去邊
文研教授開始退休,整治就來了

人類學

有念個但聽講好伏

有咩要做
CLB有咩唔伏

之前讀過一個children literature 幾輕鬆

有咩要做

都係答兩條題目 冇限字數
但聽講生哥好鬆手 有個fd話上年hea讀都B+

有咩要做

都係答兩條題目 冇限字數
但聽講生哥好鬆手 有個fd話上年hea讀都B+

唔係女人教咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞