[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
力威 of course
Goji TF FF Pure

唔好玩 goji變質啦依家

有冇巴打晌goji做緊
覺得點
諗緊續TF好定轉goji
TF係D機太舊
除此之外講真唔錯
想轉下環境

尖咀高gi 好多黑人/南亞。。。(上去睇過)

有冇巴打晌goji做緊
覺得點
TF係D機太舊
除此之外講真唔錯
想轉下環境

咁Goji d機都舊嫁

有冇巴打晌goji做緊
覺得點
TF係D機太舊
除此之外講真唔錯
想轉下環境

咁Goji d機都舊嫁

利申做緊

有冇巴打晌goji做緊
覺得點
TF係D機太舊
除此之外講真唔錯
想轉下環境

尖咀高gi 好多黑人/南亞。。。(上去睇過)

p記都一鳩樣
好似去重慶大廈咁
太古waterfall都唔會sell人

可唔可以講多啲

同問 同事喺嗰到做開gym仲諗住一齊去水記

女嘅話應該冇乜問題
佢地雖然唔係chur住你咁sell唔會困住你
不過只要你唔幫親佢次次見到都會篤眼篤鼻
Fitness first 啦
788一個月
Anytime Fitness上去試玩,完全冇人理我
試下佢sell你 你叫佢教下你
之後唔科水
loop到佢唔教/教哂

利申想試好耐

會唔會比人鬧

鬧咩 客黎架麻
佢黎sell你開唔到單係佢事

唔係架,以前C記真係有sell唔到就屌啲客

btw,我都唔明點解得香港gym room要靠hard sell去生存
有冇人等緊灣仔gogi?
求其搵間拳館囉
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

佢地教練有啲係外國讀書返嚟為興趣教
開口埋口都有英文口音
出面好多都係讀唔成書為搵錢先做教練

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

好正呢個教練 係咪好大隻靚仔

唔係 應該都算老 3x歲老實樣
不過好有老豆教仔嘅感覺

成熟穩重大叔 好想比佢貼身教學
想問下其實簽啲大場如果執左有冇得賠?
上次California最後點
力威
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

佢地教練有啲係外國讀書返嚟為興趣教
開口埋口都有英文口音
出面好多都係讀唔成書為搵錢先做教練

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

好正呢個教練 係咪好大隻靚仔

唔係 應該都算老 3x歲老實樣
不過好有老豆教仔嘅感覺

成熟穩重大叔 好想比佢貼身教學

有冇袋底卧推玩?
你去酒店join佢地啲club 就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞