[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
貴既pure ff
平既tf
晌pure同tf做左年幾完全無sell過

睇下啲月費
試下佢sell你 你叫佢教下你
之後唔科水
loop到佢唔教/教哂

利申想試好耐

會唔會比人鬧
力威係咪真係唔sell
之後唔科水
loop到佢唔教/教哂

利申想試好耐

會唔會比人鬧

鬧咩 客黎架麻
佢黎sell你開唔到單係佢事
力威係咪真係唔sell

力威比左錢上堂先有得玩仲sell咩
sell你加堂續約囉
力威係咪真係唔sell

佢淨係會話比啲掙扎
你講野好矛盾
怕人sell 證明你無操開
(一睇就知操開班人,真係未見過班sale會埋身)

無操開又唔上教練班,正常單睇youtube 好多野都仍然會錯
點都要有人望住姿勢

即係只做有氧 ? 唔操機?

咁洗咩入gym房,

我一開頭已經講左我咩都唔識 幾時有講唔操機 康文署啲班又full到死
之後唔科水
loop到佢唔教/教哂

利申想試好耐

會唔會比人鬧

鬧咩 客黎架麻
佢黎sell你開唔到單係佢事

依家啲sales見你唔買會黑你面 有啲仲勁差態度 Dream Bexxxx Pro就係咁
你話自己乜都唔識實sell你啦
有無巴打係anytime Fitness 到操 分享下得唔得
你話自己乜都唔識實sell你啦

扮識都扮唔黎
有無巴打係anytime Fitness 到操 分享下得唔得

樓上有巴打有提過 可以問下佢
識多啲人 搵啲識做既朋友一齊去間唔sell既教你
好過你咁樣係度搵
康文咪得

唔洗排隊,你有心睇有堂個日早幾個鐘去執雞即日有得上

洗撚排到2046
好過你咁樣係度搵

好少女仔會去做gym 身邊一個都無
https://www.facebook.com/Spartanthk/
街頭健身 條友好似幾有heart
康文咪得

洗撚排到2046

要返工 好難預早幾個鐘去等
康文咪得

洗撚排到2046

會放假掛

如果你忙到冇假放你都冇時停做gym la
好過你咁樣係度搵

c打洗唔洗我陪
好過你咁樣係度搵

上啲論壇點都有啲忘同道合既人既

唔好係有個登字果啲論壇搵就得
https://www.facebook.com/Spartanthk/
街頭健身 條友好似幾有heart

係一大班人跟住佢去跑步?
總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

P記唔知佢會唔會追住黎問 如果淨係問一兩次就收皮係咪都可以一戰?一條女上去唔想落唔返黎

老實講,佢好睇得出邊d 係新手,一定踩鳩你先再冧你join
利申係p. 記玩緊
康文咪得

洗撚排到2046

會放假掛

如果你忙到冇假放你都冇時停做gym la

即係如果簡朝早十點嗰場 就八點去等博佢有人唔黎?
好過你咁樣係度搵

c打洗唔洗我陪

你係絲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞