[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
樓主諗住邊區做?

屯元天最好啦 無既話就諗住旺角附近

屯門跟我去仁愛
又想學野 又唔想俾錢
即係又要馬兒好 又要馬兒不吃草
搵個識做既fd執姿勢咪得
最主要係你feel唔d feel到你練緊個舊肌肉
係咪真係用緊力同受壓
自己去做感受下先啦
去康文署俾幾十蚊上堂啦
報名第一日去報一定有位
Goji studio點睇

睇隔離post好似話都少人sell

Goji先sell得勁
利申員工

朋友介紹係咪送一個月?之後我再介紹係咪再送多個月?
送月有冇咩condition?係咪送嘅月數會寫埋係張約到?
好多問題。。求解答

另外一問有冇做緊嘅人覺得好難book堂,我見fb 好多comments咁講。。。

Goji先sell得勁
利申員工

好多問題。。求解答

另外一問有冇做緊嘅人覺得好難book堂,我見fb 好多comments咁講。。。

巴打有冇tg
Physical中, 只要你硬企
有人過嚟sell你就西佢面
佢下次就唔會再煩你
依家長期係某間做, 完全冇人理我

第一次佢教你玩一定踩到你地底泥咁
聽佢up完廢話行開就OK, 唔洗驚/怕唔好意思

鬥厚面皮

面皮薄就唔該俾多啲錢
又要馬兒好 又要馬兒不吃草
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

佢地教練有啲係外國讀書返嚟為興趣教
開口埋口都有英文口音
出面好多都係讀唔成書為搵錢先做教練

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

好正呢個教練 係咪好大隻靚仔

Goji先sell得勁
利申員工

好多問題。。求解答

其他gym 會員join goji 送一個月
介紹朋友又送一個月
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

佢地教練有啲係外國讀書返嚟為興趣教
開口埋口都有英文口音
出面好多都係讀唔成書為搵錢先做教練

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

好正呢個教練 係咪好大隻靚仔

唔係 應該都算老 3x歲老實樣
不過好有老豆教仔嘅感覺
搵私人教練教囉
逐堂計
又想人教又唔想人sell就康文囉

康文署排到2046 好full

邊個叫下下九龍公園d大場

Goji先sell得勁
利申員工

好多問題。。求解答

巴打有冇tg

https://t.me/Kkcal
力威健身,健身健心。操到你硬曬軚。唔會hard dell. 前題係你自動自覺。
想join p記,而家最平做到幾錢

$199
泰佛法舍
去過physical, 而家去緊ff 無人sell, pt好nice

$199

要簽幾多個月先做到呢個價?

$199

8年

$199

8年

年頭join左 p記3人行plan
100個月,$135
平時朝早返工前去做
無人爭機又無sales
以前就康文做開
Fitlab
仁愛堂個沖涼臭到暈 玩過一個月唔會再考慮

又真係幾臭
樓主諗住邊區做?

屯元天最好啦 無既話就諗住旺角附近

屯門跟我去仁愛

ching唔知有冇見過你呢
太古waterfall都唔會sell人
P記pt唔洗理就得,惡小小就得
申利:p記staff

幾時再有平PLAN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞