[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
只想做gym減肥+練下線條 唔想係咁比人煩 咩都唔識做 有無邊間係會有人教下啲儀器點用同埋唔hard sell架
又想人教又唔想人sell就康文囉
Anytime Fitness囉
觀塘嗰間真係完全唔Sell咁款

康文署排到2046 好full
Anytime Fitness囉
觀塘嗰間真係完全唔Sell咁款

上網睇下啲資料先 唔該巴打

有d 唔sell人又唔教人你要唔要?
又要唔sell又要教你真係少架喎
各位 FAC又點睇 成日喺旺角行過都見到有人派傳單

勁sell

有d 唔sell人又唔教人你要唔要?
又要唔sell又要教你真係少架喎

咁其實係咪個個去做gym都係一到做一到比人sell

勁sell

fitness first 啲堂仲任 會有人教
仁愛堂

勁sell

自己去香土搵fxc
fitness first 啲堂仲任 會有人教

幾錢一個月 絲打有喺嗰到做?
仁愛堂

係咪碌ling嗰到

試過上去比人sell足兩個鐘

勁sell

自己去香土搵fxc

睇下先

屌 兩個鐘 仲衰過啲美容雞
仁愛堂

係咪碌ling嗰到

總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

屌 兩個鐘 仲衰過啲美容雞

ffg fac everlast呢d垃圾公司唔好去 專門呃錢

多謝巴打既資訊
試下佢sell你 你叫佢教下你
之後唔科水
loop到佢唔教/教哂

利申想試好耐
總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

P記唔知佢會唔會追住黎問 如果淨係問一兩次就收皮係咪都可以一戰?一條女上去唔想落唔返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞