[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
樓主諗住邊區做?

屯元天最好啦 無既話就諗住旺角附近

屯門跟我去仁愛

ching唔知有冇見過你呢

點知你
康文早幾個鐘去執雞啦
康文署
anytime fitness講明唔會sell
Goji TF FF Pure
想join p記,而家最平做到幾錢

$199

要簽幾多個月先做到呢個價?

8年

年頭join左 p記3人行plan
100個月,$135
平時朝早返工前去做
無人爭機又無sales
以前就康文做開

100個月
想join p記,而家最平做到幾錢

$199

要簽幾多個月先做到呢個價?

8年

年頭join左 p記3人行plan
100個月,$135
平時朝早返工前去做
無人爭機又無sales
以前就康文做開

100個月

有keep 住做開的話知道自己唔會嘥既
太古waterfall都唔會sell人

師兄個到做開?幾錢個月?
Goji studio點睇

睇隔離post好似話都少人sell

Goji先sell得勁
利申員工

朋友介紹係咪送一個月?之後我再介紹係咪再送多個月?
送月有冇咩condition?係咪送嘅月數會寫埋係張約到?
好多問題。。求解答

另外一問有冇做緊嘅人覺得好難book堂,我見fb 好多comments咁講。。。

巴打有冇tg

https://t.me/Kkcal

同求 https://t.me/a4dhm thanks巴打

Fitness First

P記pt唔洗理就得,惡小小就得
申利:p記staff

幾時再有平PLAN

而家都叫算平啦2百零
我諗做返3人plan個價無咩可能,太撚平

可唔可以講多啲
我都好想join番個
有諗過元朗p記 有冇巴打知咩情況
好撚怕人煩

可唔可以講多啲

同問 同事喺嗰到做開gym仲諗住一齊去水記
去開waterfall做
無試過做緊gym俾人sell
但岩岩join果時佢送體脂分析同秦掌俾我玩
然後果時sell我 但我唔join果啲班 之後一路都無野
我簽27x一個月 好似果啲單車班 body combat 任玩就500一個月
不過樓主如果新做開都係唔好咁快簽約
我果時都係去啲體育會gym玩左2個月 養成左個習慣 真係決定要堅持繼續操先出去join啲大啲既gym

唔好玩 goji變質啦依家

唔好玩 goji變質啦依家

有冇巴打晌goji做緊
覺得點
諗緊續TF好定轉goji
TF係D機太舊
除此之外講真唔錯
想轉下環境

價錢如何?
力威好貴
玩緊康文 近排玩完先返工 趕得好辛苦
所以唔好怕貴 最緊要就腳方便 慳番車錢時間
真係要平既話 跟康文駐場教練學野 問多啲就得
有意Join FF 有朋友介紹會唔會平d?
TF多唔多人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞