[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
pure點睇?fd話好少sell,仲有好多囡,但好貴

有冇人識d400蚊內,而又真係唔sell既?
識多啲人 搵啲識做既朋友一齊去間唔sell既教你
好過你咁樣係度搵

好少女仔會去做gym 身邊一個都無

上啲論壇點都有啲忘同道合既人既

唔好係有個登字果啲論壇搵就得

去隔離啲論壇睇下有無人一齊先 估唔到搵個人陪都咁難

直頭0 sell
總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

P記唔知佢會唔會追住黎問 如果淨係問一兩次就收皮係咪都可以一戰?一條女上去唔想落唔返黎

老實講,佢好睇得出邊d 係新手,一定踩鳩你先再冧你join
利申係p. 記玩緊

新手是原罪
唔洗諗
要唔sell一定pure
但樓主考慮得康文署應該都會覺pure太貴

同問
康文咪得

唔洗排隊,你有心睇有堂個日早幾個鐘去執雞即日有得上

洗撚排到2046

要返工 好難預早幾個鐘去等

會放假掛

如果你忙到冇假放你都冇時停做gym la

即係如果簡朝早十點嗰場 就八點去等博佢有人唔黎?

其實唔洗搏,一定有人唔黎

你都知預約起碼半年,大把人唔撚得閒都報左先

每次起碼5個放飛機

但我個次早4個鐘排,去到早2個鐘已經十幾人等執雞

你自己諗
唔洗諗
要唔sell一定pure
但樓主考慮得康文署應該都會覺pure太貴

我係因為對出面既健身中心0認識先會簡康文署
好過你咁樣係度搵

你po個tg出黎話想人教做gym
即刻爆pm爆撚到仆街啦
康文咪得

唔洗排隊,你有心睇有堂個日早幾個鐘去執雞即日有得上

洗撚排到2046

要返工 好難預早幾個鐘去等

會放假掛

如果你忙到冇假放你都冇時停做gym la

即係如果簡朝早十點嗰場 就八點去等博佢有人唔黎?

其實唔洗搏,一定有人唔黎

你都知預約起碼半年,大把人唔撚得閒都報左先

每次起碼5個放飛機

但我個次早4個鐘排,去到早2個鐘已經十幾人等執雞

你自己諗

哇要早咁多 不過都試下先 係咪康文網睇嗰啲時間地點就可以去排隊
好過你咁樣係度搵

你po個tg出黎話想人教做gym
即刻爆pm爆撚到仆街啦

無玩tg
總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

P記唔知佢會唔會追住黎問 如果淨係問一兩次就收皮係咪都可以一戰?一條女上去唔想落唔返黎

利申係p. 記玩緊

新手是原罪

你唔理佢其實無所謂,佢自自然然唔理你

利申係p. 記玩緊

新手是原罪

無知一問 sell嗰啲人係教你做既定係另外既職員黎
好過你咁樣係度搵

c打洗唔洗我陪

你係絲?

我係c hing
康文署。報10堂嗰隻 75蚊包報到。一年內無報過就可以首日報名,第二日就開放比所有人。
上完出席率八成以上比埋個資格你以後自己入場玩。
教練係真教你,睇個場有乜機佢就教你乜,部份體育館機比較少。
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

利申係p. 記玩緊

新手是原罪

pt 黎 ,即係所謂教你既人,目的想你join ,搵食
康文署。報10堂嗰隻 75蚊包報到。一年內無報過就可以首日報名,第二日就開放比所有人。

我琴日就係上網諗住報呢種 但係排到11月先有 十個已經full哂
有無巴打係anytime Fitness 到操 分享下得唔得

問過價同望過下
貴過P記但冇pure咁貴同埋唔似會hard sell
器材就好似P記齊少少
不過我覺得重點都係睇地點啦
如果太吊腳操操下一定冇心機操

我琴日就係上網諗住報呢種 但係排到11月先有 十已經full哂

利申係p. 記玩緊

新手是原罪

荃灣,屯門pt,唔會理你。灣仔去親都比人煩。平民區應該好d,旺區高尚區的pt較進取
老實p 記算抵 我果陣join 仲抵過康文署,而家貴左小小
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

利申係p. 記玩緊

新手是原罪

pt 黎 ,即係所謂教你既人,目的想你join ,搵食

下 咁如果唔買佢地咪唔彩你
黎tf做啦,操左一年教練任問又多大隻師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞