[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
總之, 唔sale 你堂既月費會貴, 即係好似pure, 平既都9舊水一個月, walk-in 應該要過千
Physical 真係算幾抵玩, d PT 你完全唔應佢就得, 我都唔明有乜問題, 靚女果d 咪同佢吹下水

P記唔知佢會唔會追住黎問 如果淨係問一兩次就收皮係咪都可以一戰?一條女上去唔想落唔返黎

老實講,佢好睇得出邊d 係新手,一定踩鳩你先再冧你join
利申係p. 記玩緊

新手是原罪

你唔理佢其實無所謂,佢自自然然唔理你

荃灣,屯門pt,唔會理你。灣仔去親都比人煩。平民區應該好d,旺區高尚區的pt較進取

好彩住平民區 搵返啲窮區先
老實p 記算抵 我果陣join 仲抵過康文署,而家貴左小小

依家幾銀一個月?
當初去pure試玩一星期
啲教練行過見我動作唔啱主動教我執動作同作私底下教左我成個鐘
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急
叫我完左出面果間先再決定 ,覺得岩做先至好入會
比着出面其他gym肯定即刻哄你入會又彈你又笑你

所以即刻join左,雖然我同佢講話我學生未必可以買到堂
不過佢都唔收錢私底下教多我幾次或者見到面都打招呼

咁nice既啲教練 比著出面唔買就唔彩你

佢地教練有啲係外國讀書返嚟為興趣教
開口埋口都有英文口音
出面好多都係讀唔成書為搵錢先做教練
黎tf做啦,操左一年教練任問又多大隻師兄

有無大隻妹

依家幾銀一個月?

自己打去問
樓主諗住邊區做?
後尾傾計我話佢知我只係試玩 佢都冇乜嘢仲幾有心教同我傾吓計, 最後仲話慢慢唔駛急

開口埋口都有英文口音

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

依家幾銀一個月?

自己打去問

好呀唔該巴打
樓主諗住邊區做?

屯元天最好啦 無既話就諗住旺角附近

有無大隻妹

OL個種黎跑步唔洗諗啦,女仔會大隻都唔多會點教係你玩,人地俾錢學既野點會咁易教你,但教練本身就唔俾sell人既,你問佢就會教你

btw張繼聰係呢度操開
fitness first 啲堂仲任 會有人教

幾錢一個月 絲打有喺嗰到做?

依家一個月要8百幾

有無大隻妹

OL個種黎跑步唔洗諗啦,女仔會大隻都唔多會點教係你玩,人地俾錢學既野點會咁易教你,但教練本身就唔俾sell人既,你問佢就會教你

btw張繼聰係呢度操開

師兄俾緊幾錢一個月
我黎緊年尾完約諗住再續
但知佢一定海鮮價

我最貴個陣簽吖,好似41x 2年,點知家陣仲平過個陣

開口埋口都有英文口音

希望遇到個有heart唔係淨為錢既教練啦 巴打都幾好彩

一分錢一分貨啦
我唔敢保證全部教練係好人
但起碼唔會騒擾人

有無大隻妹

btw張繼聰係呢度操開

師兄俾緊幾錢一個月
我黎緊年尾完約諗住再續
但知佢一定海鮮價

我最貴個陣簽吖,好似41x 2年,點知家陣仲平過個陣

咁貴既你
我上年7月簽6500年半
貴過依個價應該唔會續

屌,個陣岩岩調整左個價錢,3人同行優惠又俾對情侶fd放左飛機,搞到on99簽貴plan,簽完2個月又有平plan
係fitness first做緊幾好 對女仔講係幾正
但我係男覺得唔夠機想睇下 goji studio
Goji studio點睇

睇隔離post好似話都少人sell
fitness first 啲堂仲任 會有人教

絲打有著數☹️?
利伸join緊FF,一個月6xx,逐月比一年約,開始送兩堂PT教用機有咩位注意,但兩堂完左個PT都係會捉埋一邊怒sell,但只此一次,平時就唔會有PT遊走捉人sell,好就好在佢所有yoga,trx,hiit班都係任上,做機果度無PT sell野,但我覺得貴貴地
Anytime fitness有fd join左KT,550一個月,人少,機唔多,場都唔靚,但有駐場trainer呢下夠殺,因為有人guide其實用啞鈴用滾輪機都夠練好多野,唔一定要多機款,有trainer前題cp值下我認為呢間係首選
Physical都有fd玩,300一個月三年約一炮過比,PT錢另計,但普遍Physical都大間有桑拿有盛果d,以設備計其實唔錯,聽講裡面buddy(非PT)都幾好人,見你錯有時會提下你,做大負重叫人幫手都樂意,係多遊走PT煩鳩左d
總結cp值或者新手我覺得anytime好
鐘意玩班大班人做yoga踩單車機等就FF
淨係做機就physical
樓主諗住邊區做?

屯元天最好啦 無既話就諗住旺角附近

屯門大興有
pure點睇?fd話好少sell,仲有好多囡,但好貴

有冇人識d400蚊內,而又真係唔sell既?

對住你依啲地底泥真係講嚟都嘥氣
真係又要平又要正果班人渣嚟...

死咗佢啦你依啲冇撚用既社會垃圾.......

依家你老母就生你舊垃圾出黎啦,400蚊一個月都叫平咁130蚊果d叫咩?只要個市真係有公司做到依個價而唔sale你咪得囉
啱啱有人話tf都唔sale,我上完fb睇咪400蚊內囉

依家你老母就生你舊垃圾出黎啦,400蚊一個月都叫平咁130蚊果d叫咩?只要個市真係有公司做到依個價而唔sale你咪得囉

人地pure all club成$1300一個月
對比番其實400都算好平

人地pure all club成$1300一個月
對比番其實400都算好平

pure d女女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞