[gym撚] 求唔會hard sell既健身中心

191 回覆
1 Like 0 Dislike
pure點睇?fd話好少sell,仲有好多囡,但好貴

有冇人識d400蚊內,而又真係唔sell既?

對住你依啲地底泥真係講嚟都嘥氣
真係又要平又要正果班人渣嚟...

死咗佢啦你依啲冇撚用既社會垃圾.......

依家你老母就生你舊垃圾出黎啦,400蚊一個月都叫平咁130蚊果d叫咩?只要個市真係有公司做到依個價而唔sale你咪得囉
啱啱有人話tf都唔sale,我上完fb睇咪400蚊內囉

人地pure all club成$1300一個月
對比番其實400都算好平

pure d女女

pure唔洗1300
但都9xx

btw,pure d 女女
仁愛堂

Ching 都係住屯門
各位 FAC又點睇 成日喺旺角行過都見到有人派傳單

試過上去比人sell足兩個鐘

你唔識走?

其實fac係垃圾公司黎,d pt人工水魚價,而且專請業界俾人黑名單既人做
Physical中, 只要你硬企
有人過嚟sell你就西佢面
佢下次就唔會再煩你
依家長期係某間做, 完全冇人理我

第一次佢教你玩一定踩到你地底泥咁
聽佢up完廢話行開就OK, 唔洗驚/怕唔好意思
Physical中, 只要你硬企
有人過嚟sell你就西佢面
佢下次就唔會再煩你
依家長期係某間做, 完全冇人理我

第一次佢教你玩一定踩到你地底泥咁
聽佢up完廢話行開就OK, 唔洗驚/怕唔好意思

鬥厚面皮

試過上去比人sell足兩個鐘

你唔識走?

上到去先知中伏
仁愛堂

呢間垃圾 又逼 啲機又少又舊

康文
pure
waterfall
anytime

依家你老母就生你舊垃圾出黎啦,400蚊一個月都叫平咁130蚊果d叫咩?只要個市真係有公司做到依個價而唔sale你咪得囉

pure d女女

pure唔洗1300
但都9xx

All club 要1300
(公司plan另計)

不過為左d女女

pure d女女

pure唔洗1300
但都9xx

ifc 冇單club要join all club
如果單做太古/銅鑼灣/旺角就7xx-9xx
仁愛堂
仁愛堂個沖涼臭到暈 玩過一個月唔會再考慮
其實唔識操,跟下教練係好事
前題係個教練真係識教同自己負擔得起

我係Physical玩開,去得多d教練見你熟口熟面就唔會搞你
佢地sell人係兩個一組,一個舊人帶一個新人咁
首先會埋黎同你傾計,問你邊度操開,好少見喎之類
又或者一埋黎就話你動作錯,應該點操點操
另一個教練會偷睇你鎖匙手帶幾多號
跟住check電腦就睇到你join左幾耐,有冇跟過教練
平時去開邊間分店,去得密唔密
之後會兩個一齊教你操,教到咁上下會捉你去in body
In body係一部機分析你肌肉量有幾多,體脂有幾多
然後兩個就夾你坐低,話幫你度身訂造一個program
最後就講價錢,你話貴佢就話分期
咩咩信用卡有優惠,總之自己諗清楚值唔值
人地打份工都要搵食,但如果負擔唔起
又或者覺得佢教得唔好就企硬唔好簽
其實唔識操,跟下教練係好事
前題係個教練真係識教同自己負擔得起

我係Physical玩開,去得多d教練見你熟口熟面就唔會搞你
佢地sell人係兩個一組,一個舊人帶一個新人咁
首先會埋黎同你傾計,問你邊度操開,好少見喎之類
又或者一埋黎就話你動作錯,應該點操點操
另一個教練會偷睇你鎖匙手帶幾多號
跟住check電腦就睇到你join左幾耐,有冇跟過教練
平時去開邊間分店,去得密唔密
之後會兩個一齊教你操,教到咁上下會捉你去in body
In body係一部機分析你肌肉量有幾多,體脂有幾多
然後兩個就夾你坐低,話幫你度身訂造一個program
最後就講價錢,你話貴佢就話分期
咩咩信用卡有優惠,總之自己諗清楚值唔值
人地打份工都要搵食,但如果負擔唔起
又或者覺得佢教得唔好就企硬唔好簽

係。。。佢地模式係咁
我之前join 30個月都唔洗200蚊一個月, 抵到爛
Goji studio點睇

睇隔離post好似話都少人sell

Goji先sell得勁
利申員工
P記pt唔洗理就得,惡小小就得
申利:p記staff
W fitness

Goji先sell得勁
利申員工

我join 左3個月都未比人sell 過
Anytime la,出左名唔sell人

Goji先sell得勁
利申員工

我join 左3個月都未比人sell 過

如果做assessment就小心d

Goji先sell得勁
利申員工

真心我覺得goji靚過pure但係又限毛巾又冇衫
所以不了

pure d女女

pure唔洗1300
但都9xx

All club 要1300
(公司plan另計)

不過為左d女女

好老 不過老得黎好有女人味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞