[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
但明明Lucifer飲咗啲毒而Detective 喺度都無事

無飲到
Killer阻左佢

個女仔死嗰度喎

個杯仔紅色酒佢明明飲咗
原來唔係得我一個追 問個個同學都話無睇

一出就開始睇

由試播一出已經留意

Same here
我係俾佢架車吸引嘅
我係見netflix有先開黎睇下

一出就開始睇

由試播一出已經留意

Same here
我係俾佢架車吸引嘅

我係之前睇過呢一套劇叫Rush都係Tom Ellis 做主角 覺得佢做得好正
所以到佢有新劇就開始睇 試播嗰集已經好吸引

一出就開始睇

由試播一出已經留意

Same here
我係俾佢架車吸引嘅

當初見魔鬼查案好正,之後覺得佢有啲似mentalist個種感覺更加想追
但明明Lucifer飲咗啲毒而Detective 喺度都無事

無飲到
Killer阻左佢

個女仔死嗰度喎

個杯仔紅色酒佢明明飲咗

真係無飲,重睇
最尾個記者係落咗地獄?
最尾個記者係落咗地獄?

可能本身一直都係

無飲到
Killer阻左佢

個女仔死嗰度喎

個杯仔紅色酒佢明明飲咗

真係無飲,重睇

哦睇清楚喇 佢係飲咗細杯紅色但嗰杯係無事嘅 大杯先有 兇手換咗俾佢 但殺咗第個女人
好抑鬱依集
resse 果種冇力感其實好慘
名符其實嘅無間道
呢集正 臨尾無限loop打左個冷震
好抑鬱依集
名符其實嘅無間道

但自己抵死成份都大
性格差就罪不致落地獄
但佢立心殺Lucifer就仆硬街架喇
反而有一集個尾見到好多個folder寫晒Lucifer同周邊嘅人名
整folder嘅人唔知係咪Reese呢

一出就開始睇

由試播一出已經留意

Same here
我係俾佢架車吸引嘅

我係之前睇過呢一套劇叫Rush都係Tom Ellis 做主角 覺得佢做得好正
所以到佢有新劇就開始睇 試播嗰集已經好吸引

可惜Rush cut左 我都覺得果套幾正
我都係lucifer s1e1 開始睇
仲記得果陣睇第一集既感覺開心到 "嘩呢套超正必追"
追到衣家
今集
3季以黎最出色既一集

跳出咗opening”hello detective ~”
Ending”bbq”嘅既定mode
但如果集集咁高質
Lucifer就變咗大茄
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
反而呢集我睇完覺得主角完全變左個reporter
而且對成套劇既主線真係0幫助
好似番外篇咁

你以為係番外篇啫……
九成九係伏線引出 Sinnerman 係“唯一”由地獄內疚枷鎖離開嘅人 (純粹鳩估 )
今集
3季以黎最出色既一集

跳出咗opening”hello detective ~”
Ending”bbq”嘅既定mode
但如果集集咁高質
Lucifer就變咗大茄
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
反而呢集我睇完覺得主角完全變左個reporter
而且對成套劇既主線真係0幫助
好似番外篇咁

你以為係番外篇啫……
九成九係伏線引出 Sinnerman 係“唯一”由地獄內疚枷鎖離開嘅人 (純粹鳩估 )

依加無覺得係番外啦
開頭唔知原來呢集係講緊一年前
我都覺Sinnerman應該同reporter有關係
好抑鬱依集
名符其實嘅無間道

但自己抵死成份都大
性格差就罪不致落地獄
但佢立心殺Lucifer就仆硬街架喇
反而有一集個尾見到好多個folder寫晒Lucifer同周邊嘅人名
整folder嘅人唔知係咪Reese呢

個個係sinnerman不過啲資料可能起Reese到嚟
今集filler
不過老母入團都開心嘅

fapfapfap

fapfapfap

今集學到新字, no way jose

fapfapfap

今集學到新字, no way jose

Bonus?
仲未有既
仲未有既

今個星期無
老母好撚正
Trixie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞