[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
NBC pick up 咗 Brooklyn99 ,lucifer 仲有機架

但係我對NBC冇乜信心
Supergirl第一季,Powerless,Constantine...
屌你老母Fox,仲諗住可以睇多季
我仲等緊Constantine翻生架,就算公廁台都好
NBC pick up 咗 Brooklyn99 ,lucifer 仲有機架

但係我對NBC冇乜信心
Supergirl第一季,Powerless,Constantine...
我仲等緊Constantine翻生架,就算公廁台都好

已經有套卡通 半翻生
我惗而家dc 4劇是但一套完左cw就會拍constantine
最初以為Supernatural好快會完之後到Constantine,點知又唔係
Constantine真係可惜 開始入戲肉所摺咗
lucifer都應該冇人接手
Fox cut埋 the exorcist好揼心
Constantine真係可惜 開始入戲肉就摺咗
lucifer都應該冇人接手
Fox cut埋 the exorcist好揼心
我覺得Constantine係LOT S4出完就會有自己spin off
冇理由用佢一季就唔要佢
好撚驚佢斬埋Gotham
不過咁遲未公佈應該重考慮緊
原來Brooklyn99無左,其中一套鐘意既喜劇
Lucifer後面拖得太嚴重,開始無咩感覺,雖然今集真係扳回一城

鬼佬真係好奇怪,明明可以睇住收視嚟拍,係要成日cut啲好野
cut唔緊要
最緊要lucifer同chloe一齊
一齊完先cut咁話
都覺咗4年
雖然唔想佢完
但佢今季其實真係拖得好嚴重
maze又變埋煩膠
印象最深刻反而係LINDA前夫地獄無限LOOP個集
機會嚟喇CW
以後有咩DC野 通通係你到播哂 (ff mode......)
首先比返康仔第2季我先呀 屌老你母
間唔中客串有撚用咩 康仔係美國咁唔受歡迎咩.......
擺係CW黃金時段播 點都有收視啦
DC自己搞左個DCU
變返10零集會好好多
NBC...
nothing but cancellation
大家上fb twitter推下post啦
scorpion都收皮

scorpion都收皮

呢個睇咗一季已棄
咁係因為大眾對Lucifer有刻板印象?
Pure evil 先有佢吸引力
入埋legends of tomorrow 啦
我覺得佢打破傳統形象令到個角色更charm更有血肉喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞