[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
有邊啲部分係真實發生過呢咁?

全部都係真實,只係佢死咗之後落地獄係咁重複佢最內疚嘅事

其實佢都幾慘....佢都係太鐘意心理醫生姐...
同埋雖然路西法的確好似佢自己咁講其實佢咩都無做....
但講真...如果路西法係個普通人...
個前夫中段已經放低左唔再執著落去啦....係路西法個魔鬼樣先搞到佢要癲落去...

其實佢都幾慘....佢都係太鐘意心理醫生姐...
同埋雖然路西法的確好似佢自己咁講其實佢咩都無做....
但講真...如果路西法係個普通人...
個前夫中段已經放低左唔再執著落去啦....係路西法個魔鬼樣先搞到佢要癲落去...

但Luci 根本唔係鐘意佢老婆
Lucifer 幾時先食到detective
好撚吊癮
今集
3季以黎最出色既一集
今集
3季以黎最出色既一集

跳出咗opening”hello detective ~”
Ending”bbq”嘅既定mode
但如果集集咁高質
Lucifer就變咗大茄
但每季有一兩集係咁就正
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

都唔算大茄丫 正如上面講好大程度佢見到Lucifer Devil樣個故事先咁行
但個Ex 都委過他人啫 明明搵到個兇手係要帶佢黎害人 佢一手造成
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
反而呢集我睇完覺得主角完全變左個reporter
而且對成套劇既主線真係0幫助
好似番外篇咁
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

即係話luci已經拎返個devil face
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

咁之前伏線話調查Luci 身邊人嘅神秘人係另有其人丫定還是係呢年幾以黎嘅Reporter
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

時間線係一年前見到devil face
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

咁之前伏線話調查Luci 身邊人嘅神秘人係另有其人丫定還是係呢年幾以黎嘅Reporter

devil face嗰幕係之前嘅事黎
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

但嗰段唔係一年前咩?
原來唔係得我一個追 問個個同學都話無睇

一出就開始睇

一出就開始睇

今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

但嗰段唔係一年前咩?

段回憶應該係S1 - S2之間
因為一開始仲係linda屋企 直至 linda見過lucifer真身
但明明Lucifer飲咗啲毒而Detective 喺度都無事
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

但嗰段唔係一年前咩?

等陣先
Reporter呢段係一年前?
咁唔同講法喎,應該有伏筆
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

但嗰段唔係一年前咩?

段回憶應該係S1 - S2之間
因為一開始仲係linda屋企 直至 linda見過lucifer真身

一開頭Lucifer話做咗consultant幾個星期嘛 應該幾早期下
但明明Lucifer飲咗啲毒而Detective 喺度都無事

無飲到
Killer阻左佢

一出就開始睇

由試播一出已經留意
今集
3季以黎最出色既一集

但如果集集咁高質
但每季有一兩集係咁就正

係未得我唔慣
好似番外篇咁

咁咪當番外篇咁睇

都有用既

但嗰段唔係一年前咩?

等陣先
Reporter呢段係一年前?
咁唔同講法喎,應該有伏筆

呢段係持續咗一年 呢集一開始係一年前 後來話過咗一年嘛 條友用咗一年調查Luci 同周邊嘅人

無飲到
Killer阻左佢

個女仔死嗰度喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞