[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
好似係就算有避彈衣打到都好撚痛
有一幕我以為Maze畀人輪完大米
實際上,該劇還有兩集尚未拍攝(上一季所留下來的18+4),那四集的其中兩集已在本季(22+2)

完成,Fox告訴製作人他們願意拍攝,但確定的日期完全沒有提起。製作人說,這兩集會是全劇

最棒的故事,所以粉絲可能有機會看到,但不知道是何年何月?(別抱太大希望,Fox已經沒信用了)
點解咁撚鍾意cut劇cut得咁突然
想收返靚個尾都唔得
sense8又係咁
吓美劇係咁架啦 都慣哂
但呢套有少少係自己攞黎
s3前段真係拖得太勁
sense8就真係好撚唔抵
屌 咁撚樣cancel
屌FOX老母
Lucifer就話今季拖得太過份先cut
Sense8衰咩
太撚貴
要去咁多國家拍,製作費爆哂數

同埋都係個樣,收視平衡唔到
咁又係 收支平衡唔到
先唔講有冇cut
但如果咁做落去第四季
D互動會唔會變左質
平時就係睇luci講真話
之後女主當佢鳩up個道過癮
這次突然的腰斬,《Sense8》支持者發起聯署行動,超過50萬人要求Netflix繼續Season 3的製作。Netflix知悉後起初未有任何行動,但最終態度都軟化,日前於《Sense8》的官方Twitter發表Lana Wachowski的聲明,表示網民的聲音都傳到Netflix的耳中,最終都肯「跪低」於明年推出2小時的完結篇,滿足一班死忠的願望。聲明中更表示,這個2小時的完結篇不一定是終結,似乎有暗示如果反憑熱烈,《Sense8》的第3季並不是夢,一切還看到時2小時完結篇又能否掀起《Sense8》熱潮!
Fuck you FOX
#savelucifer
請問係咪cut左?高潮完就無啦?
Constantine 又係咁....
突登叫佢返LA
即係可能有啲機啦
唔好cut la
#SaveLucifer #PickUpLucifer
CW高層話冇傾過pick up lucifer
DC streaming service係最後希望
Bargain 緊?
雖然已經麻木咗,但有得繼續睇就當然好啦
出現最期待嘅畫面嗰刻先嚟cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞