[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
佢大佬自從無左對翼之後變左傻仔

總之暫時黎講luci唔真正面對自己既感情
得出暫時哩個結果係抵死
he is too proud to admit his own emotion
所有野都係daddy既主意
我諗呢個都係呢套劇既重點既
神同人諗既野係唔同
仲有1集定2集就完season
但天堂一家親條線好似做到好白痴
如果仲有下季既應該要完啦
唔通真係要成家天使出黎bbq咩
冇佐佢地就冇佐生存的動力
Luci咪又係FF老豆點裝佢彈簧迫佢屈服e.g.要佢做好人, 俾番翼佢
暫時黎睇得Chole係老豆安排之外其他都諗多左
咪臭係
我都想佢走
linda真心朋友
屌你老尾dum 春
又係每星期一次屌公廁Chloe既時間
認同,因為人無知,人唔知天使上帝係存在,所以唔會諗太多
相反Luci佢知道呢樣嘢,知道佢老豆會作出呢d主意,所以時常去猜度
單純講套劇入面,唔係講現實
呵仔都有睇
仲有冇追開邊套
今個月睇左六七套

有走輕鬆黑色幽默路線,由挪威Netflix主理既維京人笑片Norsemen﹐女主角拍過同樣係挪威Netflix出品既Lilyhammer

然後科幻片Timeless出左第二季,講兩派人用時光機改變歷史,同維護歷史。以時光機劇嚟講仍有不足,當然點都好過Legends of Tomorrow

血腥少少有改編自《金銀島》既Black Sails,仔細咁描寫出海盜文化,被肉體、金錢同暴力覆蓋

第一季非常抵死過癮既Santa Clarita Diet上月尾追加新一輯,女主角食錯野變左種,有鋪癮要食人肉

由Green Arrow開始就注定要追哂咁多套DC劇,非常爛,但仲係好多靚女,今個月追完 Supergirl第二季同The Flash第三季

N記電影睇左三奪,一如以往爛到不得了,不值一提
除左最後個段
以為你賣緊Netfilx 廣告

見你追咁多
我好似晒左個netflix 咁
講netflix可以講幾日

Santa Clarita Diet 幾好笑
輕輕鬆鬆又一集
今個月睇左六七套

有走輕鬆黑色幽默路線,由挪威Netflix主理既維京人笑片Norsemen﹐女主角拍過同樣係挪威Netflix出品既Lilyhammer

然後科幻片Timeless出左第二季,講兩派人用時光機改變歷史,同維護歷史。以時光機劇嚟講仍有不足,當然點都好過Legends of Tomorrow

血腥少少有改編自《金銀島》既Black Sails,仔細咁描寫出海盜文化,被肉體、金錢同暴力覆蓋

第一季非常抵死過癮既Santa Clarita Diet上月尾追加新一輯,女主角食錯野變左種,有鋪癮要食人肉

由Green Arrow開始就注定要追哂咁多套DC劇,非常爛,但仲係好多靚女,今個月追完 Supergirl第二季同The Flash第三季

N記電影睇左三奪,一如以往爛到不得了,不值一提
除左最後個段
以為你賣緊Netfilx 廣告

見你追咁多
我好似晒左個netflix 咁
講netflix可以講幾日

好想睇佢走之後女主會有咩反應
Santa Clarita Diet 又真係幾搞笑
短短地 睇得高興
個老豆好搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞