[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
真係好想繼續睇lucifer
#savelucifer
點解唔續呀
明明到戲肉啦
雖然scorpion係爛,但係有時都幾好睇
最尾拆夥先黎cancel
FOX 下季要抽30粒鐘以上去播體育
No, 連pure evil都有好人,已經係係非一般左膠咁簡單

冇錯係有新鮮感,但去到美化惡魔搏取新鮮感,我唔太同意
咁好喇
反正劇呢d各花入各眼既姐
我覺得反而係咩為之「惡魔」啦
好似弱智母子之前幫手出盡辦法搵該隱既把柄
仲一味話可能係上帝既試驗呀,上天堂脫輪迴咁過哂火位咪係「惡魔」
理得你本身係天使定點
FOX我屌你老閪
DC個個streaming service 接左lucifer佢啦屌
有一定觀眾量又可以多一套live action劇集做line up
宜家live action得套titans
Swamp thing開發中
套metropolis又收左皮
唔續好心今季就快少少俾chloe知luci個真身啦
講左3季都仲係度兜圈淆底
要完都未俾chloe睇到 devil face
屌你老味垃圾fox
編劇寫劇本個時點知會比人腰斬
咁既情況下都唔知會點收尾
屌得返一集定兩集?
呢獲真係唔爛都唔得
我追開另外兩套唔知係咪都斬左
macgyver同致命武器
season last果集兩套都講到好似唔想再開下一季咁
兩套都好似續左
不過lethal weapon會換人
出咗finale
最尾嗰到
FOX高層死全家
仲話留低左個大伏
追左3季終於我最期待的畫面出現了
點知冇下一季
唉我不能接受
屌你老母FOX
不過老實主線都真係拖得好勁
尤其今季
至於-路西法Lucifer-唯一可以接手的人選只有CW,因其他台接手無利可圖,就像NBC會迅速接下荒唐分局-是因為它的製作方屬於NBC旗下一個分公司。

-路西法Lucifer-的製作方是華納兄弟電視部,而CW又是哥倫比亞廣播公司(CBS)及華納兄弟共同經營,他們可以尋求當初-超女-從CBS轉到CW的模式,加上CW又與Netflix有合作關係(該劇已在Netflix同步播出),省略掉那些複雜的談判時間,該劇轉到CW是個絕佳且唯一的選擇,同時也不太需要擔心收視率問題,在CW台只要有0.3以上便可以得到新季續訂。

Fox曾對外說過迪士尼收購案不影響DC劇在該台的地位,但這兩天卻先踢掉了-路西法-現在又只續訂-高譚市Gotham-一個短季,但你也別高興得太早,最終季可能不會在秋天回歸,要等到春天也就是2019年才看的到。待該劇結束後,未來Fox應該不會再有對手的DC劇(漫威是迪士尼旗下的子公司)。
CW接手直接拉佢入Arrowverse同Constantine crossover
FOX屌你老母
痴線 最尾去到呢幕同我講cut 左
屌你FOX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞