[美劇]Lucifer Season 3 討論區

911 回覆
36 Like 4 Dislike
套劇主軸係講lucifer & chloe
上集段獨白已經講到好白好完滿

超人boss以呢套劇個習慣一集完左你都唔出奇
個預告都預告唔少

呀哥睇透左做天使or人 上天堂定落地獄 fathers will 個真諦 又新line真係又拖

個人絕對支持佢出多幾季
但本身有既線真係好完滿
gotham到依家都消息續訂,睇怕都

Luci
今集幾好睇就話cut
又一個爛尾
cut撚哂佢啦屌你老母
睇邊套爛邊套
劇組仲未放棄,希望有救啦

最近幾集仲未睇,
頂.. 點解cut...

500幾k喇依家
FOX真係食撚屎啦
根本個收視就唔差
Cut乜撚野呀
其實仲有好多人睇緊架
幾個月前為左睇高清lucifer
仲專登訂Netflix睇
Cut Lucifer?屌你老母呀Fox?
係咪一定冇晒機會續落去?
好想睇lucifer 同Chloe 一齊
屌你fox
Fox又將觀眾大愛的-路西法取消,而-路西法-的製作人在得知取消後,第一時間於社群網站向觀眾致歉,因為他們一直以為能獲得第四季續訂,所以在季終集(3x24)安排了一個巨大懸念,爛尾(有懸念沒結局)並非他所願,觀眾看了這個結尾一定會生氣(他自己說的)。

這些怒氣很快在社群網站上散開來,#SaveLucifer已是熱門標籤,請願網站在此:

SAVE LUCIFER! FOX cancelled it, lets get the CW, Hulu or Netflix to save it!

https://www.change.org/p/lucifans-tv-save-lucifer-fox-cancelled-it-lets-get-the-cw-hulu-or-netflix-to-save-it?recruiter=95841985&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=share_petition&utm_content=ex99%3Acontrol

該劇是DC漫畫改編,製作方是華納兄弟電視部,所以最大的救世主人選落在CW。

大家pls sign in
Fox俾迪直尼買,所以斬DC劇?
下面新聞是前幾個月發佈的,看來迪士尼和Fox狠狠打了自己一巴掌。

先前迪士尼收購了Fox部分電視劇目,Fox稱已被收購的項目不會有太大變動,而迪士尼也不會對競爭對手的DC劇有敵意(漫威是迪士尼旗下的子公司),所以-高譚市-和-路西法-都還在安全範圍內,這次的收購案須耗時一年至一年半左右才能完成,預估這段時間迪士尼不會有太大動作,也不會Fox劇搬到ABC的情況,但收購案結束後就很難說了。
lucifer都cut
DCU自己拎番嚟做啦
屌你老母一上黎就見話Cut Lucifer
我講cut前我都驚依個原因唔續
但幾日前有新收購者出高過迪迪尼 fox孝慮緊
呢個得喎
講cut前我都驚依個原因唔續
但幾日前有新收購者出高過迪迪尼 fox考慮緊
唔只得啦。

Lucifer 淨係美國都有三百萬觀眾做base,避時咁少彈藥既DCU應該狗衝。
NBC pick up 咗 Brooklyn99 ,lucifer 仲有機架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞