一個post就睇清獨派連登仔駝鳥鍵盤建國

415 回覆
147 Like 70 Dislike
只要講鍵盤建國100%會被屈毛
巴打心水清
其實呢啲正正係''香港人''
因為販民, 建制既支持者都係一撚樣
根本唔想走出框框, 但佢地正正係大多數
販民行出黎打下卡, 出完聲
看似有事時就會出手維穩
之後就算柒數
KEEP ON 番工搵錢
建制班友就只有不理手段咁搵錢
咩左膠自決
面對極權, 以為可以靠你手上既票咩
仲以為外國會幫手
宜家既中共咪正正係西方一直支持下做出黎架囉
本土派得把口最ON99
仲成事不足敗事有餘
無成本仲可以玩野
屌你咩以為政權唔會還你拖?
鍵國既都一撚樣
流於打咀炮
大把人仲唔明''香港人''係咩心態
其實就算大陸仆街
香港都唔會獨立到
因為香港人只係一班烏合之眾
咩都只為錢, 為自身利益

agger
班鍵國撚有冇一個係思常正常少少?
明明越傾越可行
然後五毛就直接唔理事實算
屌你最大嘅軍隊問題理都唔理,喺度長篇大論解釋點起個海水化淡廠有撚用
明明越傾越可行
然後五毛就直接唔理事實算

到底係邊個唔理事實呢…
屌你最大嘅軍隊問題理都唔理,喺度長篇大論解釋點起個海水化淡廠有撚用

港獨派咪解釋左
美日台韓俄印歐 幾百國會聯軍打支那
軍力唔係問題
好似係

獨立以外都可以順便討論海水化淡廠

因為軍隊問題唔會解決到, 點都唔會有抽得贏對手嘅實力.

你問大部份支持港獨嘅人, 都係話香港係國際城市老解唔會出兵, 然而如果老解真係出兵佢地有咩方案應付, 佢地係唔會有嘅.

你問大部份支持港獨嘅人, 都係話香港係國際城市老解唔會出兵, 然而如果老解真係出兵佢地有咩方案應付, 佢地係唔會有嘅.

聽過個講法係請傭兵頂住檔先
質疑港獨撚既都係失敗主義
個個以爲打緊warcraft 右鍵多幾個人過去就可以起快幾倍

聽過個講法係請傭兵頂住檔先

PMC只適合小規模衝突
你話去到內戰規模既對正規軍都收皮喇

仲有PMC本身都係政府默許下存在
佢地㨂客都要睇國家頭
唔係有錢就請得起架
根本一開波軍隊問題解決唔到,鍵國派已經輸到仆直
跟住嘅討論只不過係輸多啲定少啲嘅分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞