一個post就睇清獨派連登仔駝鳥鍵盤建國

415 回覆
147 Like 70 Dislike
港獨公投100%支持獨立都冇用 朝廷同美國唔承認都係鳩做 重未計朝廷會出兵消滅反動派 連登獨派太天真得個up字以為美國實撐

弱智

無利益美國點解要撐 台灣夠有戰略地位 一樣畀美國掀停唔準整核彈唔畀獨立 唔通真係靠你班講獨派打游擊同共軍對撼咩

公投其實係種議式黎,鼓舞軍心架
你下下都諗住一步登天
咁大家咩都唔做做啦
港獨公投100%支持獨立都冇用 朝廷同美國唔承認都係鳩做 重未計朝廷會出兵消滅反動派 連登獨派太天真得個up字以為美國實撐

弱智

無利益美國點解要撐 台灣夠有戰略地位 一樣畀美國掀停唔準整核彈唔畀獨立 唔通真係靠你班講獨派打游擊同共軍對撼咩

最近出聲反對同唔承認加泰獨立

先前先屌人幾時同Trump傾完計
上面班5毛又有幾多間使館喺美國

港獨佬從來都未開過價
買返幾支印度核彈,偷運一兩粒戰術核彈去支那城市,用貨櫃係南海試爆一粒

再出聲明24小時內廢除基本法,解放軍立即撤出本港,唔係就炸左支那其中一個大城市

我剩係諗到依個方法,不過對支那應該唔work 大城市數量追得住美國 國土又大,爆10幾粒都影響唔到國力
買返幾支印度核彈,偷運一兩粒戰術核彈去支那城市,用貨櫃係南海試爆一粒

再出聲明24小時內廢除基本法,解放軍立即撤出本港,唔係就炸左支那其中一個大城市

我剩係諗到依個方法,不過對支那應該唔work 大城市數量追得住美國 國土又大,爆10幾粒都影響唔到國力

比呢班港獨撚統治香港真係不堪設想

我諗到係得依招 我唔信香港獨立,會值得美日武力干涉
咁多個核國家入面,支那同印度關係最差 如果要買核彈炸支那,我諗得印度會賣
香港做開轉口巷,每日咁多貨櫃出出咁轉(平時都運開毒、軍火),偷運細細粒既戰術核彈入支那應該有方法做到
不過要識避開哂支那、美國、國邢d情報網應該好撚難

咁多個核國家入面,支那同印度關係最差 如果要買核彈炸支那,我諗得印度會賣
香港做開轉口巷,每日咁多貨櫃出出咁轉(平時都運開毒、軍火),偷運細細粒既戰術核彈入支那應該有方法做到

只係恐怖主義
威脅完之後呢?
仲有你當佢坐係度ON99睇你炸佢, 威脅佢?
佢炸你香港要諗多過半秒咩?
連最基本去說服大多數香港人支持港獨都未做到
一講禁運同解放軍 港獨撚連一個經得起考驗應對辦法都比唔到

恭喜你, 你已經成為全球追捕嘅國際恐怖份子.

只係恐怖主義
威脅完之後呢?
仲有你當佢坐係度ON99睇你炸佢, 威脅佢?
佢炸你香港要諗多過半秒咩?

有國際壓力佢地唔敢郁香港

巴塞羅拿都係國際城市, 啲西警咪一樣入去警棍亂舞無雙.

用獨栽手法控制港內反獨

好似喺邊度聽過咁

CC台係主張建國後行獨裁

用獨栽手法控制港內反獨

好似喺邊度聽過咁

星加坡模式先治到華人dna

香港唔使淪落到行新加坡模式

用獨栽手法控制港內反獨

好似喺邊度聽過咁

香港無可能做到洗腦令所有人都支持港獨。

每日150人落黎親中.
2047年已經有超過一半係新移民,
同時香港本身都有部份藍絲
黃絲而又上哂岸果d, 頂多支持曾俊華, 點會想港獨

另外, 依家支持港獨既都係買唔起樓既憤青(想重新洗牌自己有份執),
呢班人個結局就係無女, 無樓, 無下一代,
港獨思想無得傳承。

除非中共倒台, 唔係根本無野可以做。

見你咁 on 9 我認真問下你,
你出咩價可以令印度賣核彈比你 講到落樓下seven 買野咁簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞