一個post就睇清獨派連登仔駝鳥鍵盤建國

415 回覆
147 Like 70 Dislike
見到鍵國派打壓之下積埋積埋啲怨氣好重
有鍵盤咪鍵到國囉==
中國應該冇能力斷香港水香港糧

水塘捱到3個月
屆時不計工本起ge海水化淡廠已經完工

香港糧食只有不足3成大陸黎
海路封鎖會導致食品出口國經濟危機
到時香港真係唔獨都難

3個月起好海水化淡廠

其實唔難
建國本身無問題
連登果班柒頭真係豬隊友 駝鳥鍵盤真係好岩形容佢地
好耐冇見過呢個post

水塘捱到3個月

到時香港真係唔獨都難

3個月起好海水化淡廠

其實唔難

吓幾秒個廠就出黎啦
我玩simcity都係咁既

水塘捱到3個月

到時香港真係唔獨都難

3個月起好海水化淡廠

其實唔難

吓幾秒個廠就出黎啦

不計成本嘅嘢你識條鐵

水塘捱到3個月

到時香港真係唔獨都難

3個月起好海水化淡廠

其實唔難

吓幾秒個廠就出黎啦

不計成本嘅嘢你識條鐵

上app store咪有sim city
每個人都需要一條出路

港獨係一種生理需要多於真係想香港好。
同港女養寵物一樣, 只係想宣泄無處發泄既愛多於愛個寵物本身。
買返幾支印度核彈,偷運一兩粒戰術核彈去支那城市,用貨櫃係南海試爆一粒

再出聲明24小時內廢除基本法,解放軍立即撤出本港,唔係就炸左支那其中一個大城市

我剩係諗到依個方法,不過對支那應該唔work 大城市數量追得住美國 國土又大,爆10幾粒都影響唔到國力

我諗到係得依招 我唔信香港獨立,會值得美日武力干涉
咁多個核國家入面,支那同印度關係最差 如果要買核彈炸支那,我諗得印度會賣
香港做開轉口巷,每日咁多貨櫃出出咁轉(平時都運開毒、軍火),偷運細細粒既戰術核彈入支那應該有方法做到
不過要識避開哂支那、美國、國邢d情報網應該好撚難

只係恐怖主義
威脅完之後呢?
仲有你當佢坐係度ON99睇你炸佢, 威脅佢?
佢炸你香港要諗多過半秒咩?

有國際壓力佢地唔敢郁香港

望下呢一個月d加泰新聞
再睇下呢個post d鍵國大業理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞