一個post就睇清獨派連登仔駝鳥鍵盤建國

415 回覆
147 Like 70 Dislike
立則宣佈獨立中國政府就會自動退出香港架啦
黑腸盧卡庫 = 国语好手

我寧願信果班人係五毛想搞臭港獨
都唔想信有人係咁弱智
真心想問一樣野
人類有歷史以來有無一個地方係無軍隊支持下獨立到
仲要呢個地方有錢 佢主權國係區域性強國
核武國家
呢個時代又無毀滅性經濟危機
獨立?你想邊個國家的人為你去死?
定係你覺得共產黨會同你講理論?
隔籬有個post有人問支持港獨既人幾條問題
例如如果北京當局實施貿易禁運斷水斷糧等等對香港有咩實質或經濟影響...

一開波樓主就畀人負皮屌晒老母咁
又話五毛又剩
先唔講佢係唔係
乜原來然基於現實同技術性問題都唔願意討論
原來靠ff打飛機屌下人五毛就𨫡國
唔怪得獨派形象咁差 個個駝鳥心態到咁

咁我而家問如果宣布港獨後北京政府設立禁飛區
派軍艦封港 對香港有咩影響 有咩對策
咁我又係唔係土共五毛呀屌你

知己知彼 百戰不殆
聽下持反對懷疑立場既意見(不包括非理性及五毛)
先可以全面認清事實

連登仔咁掩耳盜鈴 係唔係其實根本就好似販民永續社運一樣去擦存在感 冇諗真做解決問題
只求多個籍口屌人眾人皆醉

班友真係失敗者黎

禁止香港用淘寶已經玩撚完啦
隔籬有個post有人問支持港獨既人幾條問題
例如如果北京當局實施貿易禁運斷水斷糧等等對香港有咩實質或經濟影響...

一開波樓主就畀人負皮屌晒老母咁
又話五毛又剩
先唔講佢係唔係
乜原來然基於現實同技術性問題都唔願意討論
原來靠ff打飛機屌下人五毛就𨫡國
唔怪得獨派形象咁差 個個駝鳥心態到咁

咁我而家問如果宣布港獨後北京政府設立禁飛區
派軍艦封港 對香港有咩影響 有咩對策
咁我又係唔係土共五毛呀屌你

知己知彼 百戰不殆
聽下持反對懷疑立場既意見(不包括非理性及五毛)
先可以全面認清事實

連登仔咁掩耳盜鈴 係唔係其實根本就好似販民永續社運一樣去擦存在感 冇諗真做解決問題
只求多個籍口屌人眾人皆醉

班友真係失敗者黎

禁止香港用淘寶已經玩撚完啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞