沙中線路線圖曝光 土瓜灣站易名宋皇臺站

238 回覆
121 Like 7 Dislike
幾時開車

沙田去紅磡19年通車 紅磡過海21年

等我grad咗先通車
日日沙田搭去港大 轉車轉到仆街

我小學已經聽緊沙中線,依家year5 defer埋都未有得喺土瓜灣搭地鐵

沙中線係70年代同紅綠藍線一齊已經有Plan
紅磡好正,邊度都去到
利申:紅磡人
室內越多人地方越危險,一有事好似黎多次傻人自殺放火、鄭捷事件,地鐵員工跟本又冇能力控制到,但金鐘站又夠晒條件
幾撚時先開會展站呀
室內越多人地方越危險,一有事好似黎多次傻人自殺放火、鄭捷事件,地鐵員工跟本又冇能力控制到,但金鐘站又夠晒條件

所以話好彩冇恐怖睇中香港,唔係真係gg,求其一度炸一下都甘

所以話好彩冇恐怖份子睇中香港,唔係真係gg,求其一度炸一下都甘

冇用㗎,恐怖分子炸完d港豬都係照常返工返學

炸個金鐘站半個港島癱瘓啦,仲點返
金鐘唔止4條線架, 第日會有個添馬站, 好似依家中環香港咁, 金鐘會有六條線

炸個金鐘站半個港島癱瘓啦,仲點返

起好晒之後炸左紅磡,暴動都似
到時西鐵會唔會兆康已經上唔到車
馬鐵同西鐵係連埋定係要轉車?
馬鐵同西鐵係連埋定係要轉車?

連埋一條過
紅磡會起新月台 東西線上層 南北線下層 應該冇依家咁迫但應該都唔好得去邊
金鐘就嚟人踩人。。。
幾時開車

沙田去紅磡19年通車 紅磡過海21年

等我grad咗先通車
日日沙田搭去港大 轉車轉到仆街

我小學已經聽緊沙中線,依家year5 defer埋都未有得喺土瓜灣搭地鐵

沙中線係70年代同紅綠藍線一齊已經有Plan

小學聽到大學grad完做左幾年野,仲係日日塞緊紅隧
點解唔叫帝昺站
英國人有個叫太子站
大中華膠好應該爭取叫做帝昺站先啱喎
金鐘就嚟人踩人。。。

起咗北港島線先有好轉
但要等中環灣仔繞道通車先起到
到金鐘已經好好,新界撚唔駛轉兩次車去中環
唔係直達中環嘅沙中線

沙金線

沙紅線咋,邊有過海
我估馬鐵啲人都係大圍轉東鐵過海
改返個英文佢啦
反而想知朝早繁忙時間東西線點編班次
如果一頭開到一尾,入新界根本唔使咁多車 同埋架車由屯門開到烏溪沙已經一轉繁忙時間完
直接送大陸人去香港核心地帶
通車再減做9卡,諗起以後都唔會再有機會有位坐
真係好撚灰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞