【CCL橫行】低調置業討論區(64)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

港灣先升得勁
最細321呎,lump sum 細
最多人捧,話晒九龍細過20年屋苑六球下
見住佢呢一年半升左一球半....

不過依家港灣六球有阻力,俾得四成首期既不如買大d既
你依家要市區屋苑唔計荃灣得番港灣,得寶,淘大,新光雙支樓
將中廣都可能無,要諗新都城
所以綜合你要新就只得港灣

淘大做左,得寶未,聽聞傾唔掂,新光裝左但部lift 勁舊

其實港灣除左叫做市區樓同新之外真係唔係好得
話近奧運?其實又唔近
6m內細到仆街
我都係唔考慮佢算

個問題係前者無六球就差好遠,如好鐘意就睇下有無極低層呀一期呀俾雙邊佣之類既方法

我講後衰,應該話係少配套

咁我睇坑口果d算....
新寶城,南豐,東港城好似仲有d機

我講後衰,應該話係少配套

咁我睇坑口果d算....
新寶城,南豐,東港城好似仲有d機

咁只能得麗港

有期數 好近地鐵,仲有巴士總站。但唯二壞處係長實樓同500+呎兩房。exactly 517 星河名居做緊三房。lump sum 大就升得奇慢

港灣先升得勁
最細321呎,lump sum 細
最多人捧,話晒九龍細過20年屋苑六球下
見住佢呢一年半升左一球半....

話近奧運?其實又唔近
6m內細到仆街
我都係唔考慮佢算

都行到去南昌站嘅

以為睇歐聯

要賺啲錢

以為睇歐聯

要賺啲錢

要賺啲錢

好似12點半開咗

apple park

以為睇歐聯

要賺啲錢

而家live 緊
用我部iphone 6plus 睇緊

咁只能得麗港

咁只能得麗港

有期數 好近地鐵,仲有巴士總站。但唯二壞處係長實樓同500+呎兩房。exactly 517 星河名居做緊三房。lump sum 大就升得奇慢

[/quote]

話近奧運?其實又唔近
6m內細到仆街
我都係唔考慮佢算

都行到去南昌站嘅

我google map 硏究過,係太子,奧運,南昌中間,全部行12+分鐘,完美三不到....

咁只能得麗港

[/quote]

me

聽唔到
又黎啦, apple heart study

好勁
可以show fast AF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞