國泰航空擬向機師開刀 料年慳10億

185 回覆
70 Like 3 Dislike
On9 佢炒油炒到一鑊粥搞機頭佬?機佬罷工佢就大撚鑊 國泰機師人工已經唔算最高果批

罷咩工? 直接跳槽

你又岩,惡曬班機師真係大把人搶 以我所知EK好渴

無人會去ek,如果佢逼簽,我哋香港仔情願去hka

識人去左EK EK主動挖角,人工高好多

ek啲人走得仲快

我地果邊都好多人去ek
我覺得飛機全自動駕駛,由起飛到降落,比人手操作更安全。

飛機系統壞嘅頻率比你想像中嘅機會高好多

知唔知好多空難事故都係因為機師失誤

咁冇機師autopilot壞咗點算?
On9 佢炒油炒到一鑊粥搞機頭佬?機佬罷工佢就大撚鑊 國泰機師人工已經唔算最高果批

罷咩工? 直接跳槽

ek啲人走得仲快

我地果邊都好多人去ek

去中東三寶打工,一個齋戒月都玩死你,返到阿聯酋咩都無

罷咩工? 直接跳槽

ek啲人走得仲快

我地果邊都好多人去ek

去中東三寶打工,一個齋戒月都玩死你,返到阿聯酋咩都無

杜拜Ramadan 無乜分別嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞