【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#3

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
今晚考慮改三號風球

考慮 唔一定架嘛

可能視乎情況考慮是否需要改發?
好嘢唔8號波 六日番工撚表示開心
而加平西仲趕得切
又負評我做咩 六日番工已經辛苦
又負評我做咩 六日番工已經辛苦

五日假期
算啦 補個正皮你啦
HKO最新一報繼續預測瑪娃登陸汕尾碣石灣,與香港CPA 105公里
HKO最新一報繼續預測瑪娃登陸汕尾碣石灣,與香港CPA 105公里

100都入唔到
1號完場
天 文 台 會 在 未 來 數 小 時 改 發 三 號 強 風 信 號 。
天 文 台 會 在 未 來 數 小 時 改 發 三 號 強 風 信 號 。

總算有個3號

覺唔覺得近期天文台多咗呢啲預警類嘅提示
e.g. 未來數小時改發,短期 etc
雷達睇北跳左2下 似乎已經登陸
STNR
個風成個呀婆咁妹下妹下

弱三一個

弱三一個

未最接近香港都唔好下定論
今次大交合真係講兩多句都廢撚事
又唔comment下強度, 又避談更高信號機會

黑色

美國

美國到而家仲有0.1%機會獨贏
岑台長又想重現蓮花咁樣俾人恥笑啦

講多句費時畀人屌
今次大交合真係講兩多句都廢撚事
又唔comment下強度, 又避談更高信號機會

掛完三號自然會講更高嘅可能性
天文台係咪ON9架
依家掛3號有撚用咩
你不如唔好掛啦 半夜都登陸啦

因為近期多颱風?

上次蓮花南面咁樣都有8

今次淫娃南面更強

蓮花路徑又幾似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞