[LoL]英雄聯盟 S14世界大賽討論區(1747)

533 回覆
1 Like 3 Dislike
中路64開/55開 不過佢兩個係唔同風格
正常情況下 下路應該都係差唔多 keria好似啲視野好返啲
Oner有本事壓到canyon就有機會贏
窒息哥打到bin窒息
下路睇態T1贏少少
將在四強中對上T1,你對比數有什麼預測?並且可以談談你對這場四強戰的決心嗎?

Chovy:T1是一支非常強的隊伍,這場比賽不會輕鬆,不論誰贏,比數很可能是3比2。不過我一定會贏下比賽。最後,感謝一直以來支持我們的粉絲
其實唔難
Oner豬女波比蠍子都勁過canyon
得樹人Nid係輸
Ban nid 就贏一半
仲有趙信
蠍子係咩oner 蠍子都joke joke地
Canyon嗰隻直情係俊嘉
原來肥金都係估打滿
但目標3-0
不過記得大陸仔講過oner唔怕canyon
佢最怕個個jg已經返左韓國
真 紅方t1 3ban轉做nid放隻蝎俾對面可以一試
邊會咁搶口估3:2
唔計summer t1炒晒車 spring final都打得有來有往
仲要呢個8強 t1大屠殺 gg差啲炒車
K狗worlds fit到癲
Q:你對四強賽的預測如何?

金晶洙:當然,T1是一個非常強的對手,我們今年2024年已經交手過很多次,彼此都很熟悉。能打到世界賽四強的隊伍,都是非常出色的,我們自己也是強隊。所以只要我們認真準備,我相信一定可以贏下比賽。雖然可能不會輕松,比賽可能會像今天一樣打滿五局,但我的目標是3比0贏下比賽。

其實無估過幾俾幾
打弱隊姐
最怕佢呢個8強玩到上腦
一陣又比lehends gap
比賽可能會像今天一樣打滿五局
佢係個啲愈打愈有個啲人嚟
如果BLG VS T1
BIN打宙斯會好睇
*邊會咁搶口估3:0
純粹睇個態 T1 bot 係好過gen
Guma世界賽穩到仆街
其實我覺得佢勁過peyz
下路決勝負既關鍵都係keria 打gg唔好亂鳩遊走放養guma
世界賽淘汰賽
LCK內戰
二號種子打四號種子
四號種子成年無贏過二號
四號種子中路本屆賽勒斯表現優秀
二號隊有成員表示想3:0對家

Make Them Believe
漿豬will make you believe
有無漿風扇獻祭自己
見到班台仔又話咩贏到漿又減肥又戒屎水
我都希望係 但無乜畫面
洗鬼 明眼人都知T1勁好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞